Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ejteti magát direkt teherbe nagyon sok nő? Miért gondolják azt, hogy így magukhoz láncolhatják a pasit?
az én ismertségi körömben is található ilyen agyilag hulladéknak mondható személy, már bocsánat a kifejezésért.
de komolyan, tényleg ezt hiszik, hogy ha gyereket csinálnak annak a pasinak, akkor azt mellette tudja tartani, vagy ha mégsem, akkor a gyerektartást tudja vele fizettetni
az ilyen gondolkodású nők, mind önzőek és egoisták, csak saját magukra gondolnak!
Nem jó társaságba jársz, kisszívem. :)
Én egy nőt nem ismerek, aki még a középkorban élne, és azt hinné, hogy olyan hatalmas jó buli egyedülálló anyának lenni. De olyan pasit sem, aki azért nősült, mert a csaja "véletlenül" terhes lett. Ha megtartotta, akkor fizeti a gyerektartást, mert az jár, látogatja a gyereket, mert érző ember ő is, de a nőhöz nincs sok köze.
Kis szíveim ne marakodjatok már kis szíveim!
Ja bocsánat ezt már írtam, ne haragudjatok...kis szíveim..
És ezt így kajakra reklámozzák is, hogy direkt esett teherbe, hogy megfogja a pasit, vagy honnan tudod? Azt írod, hogy nem ismered őket olyan jól, ez pedig pont az a téma, amit nem szokott az ember megbeszélni senkivel, csak a legjobb barátokkal.
Ismerek én is olyan nőt, akire ezt rásütötték, mert teherbe esett. Aztán kiderült, hogy pont a pasi erőltette, hogy már gyereket akar, de félúton meggondolta magát, és otthagyta a terhes barátnőjét. Azóta is azon a szerencsétlenen köszörüli a nyelvét a pasi ismeretségi köre, hogy a gyerektartásért csinálta az egészet.
Szóval ha nem ismered jól, akkor nem hiszem, hogy te ezt biztosan tudod, inkább csak tippelsz.
De ha egészen biztosan tudod, akkor mégis csak vagytok annyira jó viszonyban, hogy ezt elmondják neked. :)
Minden normális nő tisztában van vele, hogy magának szüli a gyereket, még házasságban is, mert ha válnak, akkor ő marad ott a kicsivel egyedül.
Nem is értem, mit értesz azon, hogy "magához láncolja a pasit", ha nem akar vele lenni, nem lesz vele, már nem átkozza ki az egyház, ha nem veszi feleségül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!