Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztynka kérdése:
Miért ejteti magát direkt teherbe nagyon sok nő? Miért gondolják azt, hogy így magukhoz láncolhatják a pasit?
Figyelt kérdés
Az ismeretségi körömben több ilyen nőröl tudok. Ez engem nőként is felháborít, mert három életet tesznek tönkre: a gyerekét, a férfiét és a sajátjukat is.2016. nov. 4. 20:41
11/24 anonim válasza:
Hogy lehet jól ismerni vkit, akivel nem töltesz időt?
12/24 anonim válasza:
Úgy láncolja magához, hogy bizonyos férfiak inkább együtt maradnak egy pszichopata nővel azért, hogy a gyereknek legyen teljes családja, ne pedig fél. Vagy pedig a nő fenyegeti, hogy nem láthatja majd a gyerekét, ha elmegy. Normális férfi nem hagy csak úgy ott egy családot.
13/24 anonim válasza:
Én is sok ilyenről tudok, nem is tartom velük a kapcsolatot... De sajnálom őket, komolyan...
14/24 A kérdező kommentje:
Úgy lehet jól ismerni őket, hogy régen sokat voltunk egymás társaságában, munkahelyen. Kielégítő a válaszom? Viszont nem ez volt a kérdés.
2016. nov. 4. 22:43
16/24 anonim válasza:
Az, hogy régen többet beszélgettetek, a kutyát nem érdekli, itt a lényeg, hogy mennyire FALS az információ és tartottad-e a gyertyát nekik, amikor megbeszélték ezt közösen a párjukkal?
Szerintem mindenkinek elege van az olyanokból, mint amilyen te vagy, egy frusztrált nőszemély lehetsz, aki állandóan azt lesi, hogy kire mi a francot húzhat rá.....
17/24 A kérdező kommentje:
Látom. sokan érintettek a témában.
2016. nov. 5. 09:45
18/24 anonim válasza:
Szóval még tévképzetes is vagy. Hát az nagy baj.
19/24 anonim válasza:
Én csak itt gyakorin olvasok ilyeneket, hogy a pasi egy bunkó f.asz volt már korábban is és/vagy már akkor flörtölgetett Mancikával és/vagy szexchatelt idegen nőkkel stb. stb. és ezek az iszonyat hülye pi.csák képesek még egy babát is bevállalni, mert szeretik a pasit... Aztán játszák itt az agyukat, hogy eddig nem volt ilyen... A f.aszt nem volt. Hülye idióták. Hányok tőlük..
20/24 A kérdező kommentje:
Azért, mert valaki nem tapasztalta ezt a jelenséget, attól sajnos még valós. Teljesen mindegy, hogy honnan ismerem őket.
Feltettem egy normális kérdést, amire rendes választ várok, egyes bunkó hozzászólók meg ne engem savazzanak.
2016. nov. 5. 17:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!