Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hisztynka kérdése:
Miért ejteti magát direkt teherbe nagyon sok nő? Miért gondolják azt, hogy így magukhoz láncolhatják a pasit?
Figyelt kérdés
Az ismeretségi körömben több ilyen nőröl tudok. Ez engem nőként is felháborít, mert három életet tesznek tönkre: a gyerekét, a férfiét és a sajátjukat is.2016. nov. 4. 20:41
21/24 anonim válasza:
Mindenki leírhatja ide a véleményét, de ettől nem sok minden fog változni, és nem a kompetens személyek fognak valószínűleg választ adni. Mármint azok akikről szól a poszt.
Biztos, hogy van ilyen, de az is tény, hogy évente több, mint 30 ezer nő megy abortuszra, vagyis a fogantatás ellenére sem vállalják a babát.
22/24 anonim válasza:
Nem tudom, hogy miért. Én egy ilyet sem ismerek. Egyébként nekem az fura, hogy direkt teherbe ejteti magát. Ugyanis 2 ember kell hozzá. Aki nem akar gyereket (pasi), az védekezik. Na meg... akik akarnak gyereket, csomó párnál évek alatt jön össze, nem mindenki úgy van, elhatározza, na most én terhes leszek, csettintésre...
23/24 A kérdező kommentje:
Van, amikor a nő azt mondja, hogy szedi a tablettát, vagy megoldja a védekezést, közben meg nem.
2016. nov. 23. 14:37
24/24 A kérdező kommentje:
Igen, valakiknek évek kellenek, mire összejön a gyerek, valakinek elég egyetlen szexuális aktus és terhes lesz. /Lásd sok 14-15 éves tini./
2016. nov. 23. 14:39
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!