Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek egy baba erősíthet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek egy baba erősíthet egy olyan házasságot, ahol a férj a teherbeesés előtt és a terhesség alatt is csapta a szelet egy másik lánynak a felesége háta mögött?

Figyelt kérdés
A szülés előtti hónapokban viszont már abbahagyta. Megcsalásnak számít egyáltalán, ha csak csók történt több nem? Van esély, hogy nem csinál többet ilyet, ha a kezében tarthatja a gyönyörű kisbabáját?
2017. jan. 2. 15:59
1 2 3 4 5 6 7
 51/66 anonim ***** válasza:
Szerintem a kérdező a becsületről beszel. A ferfubecsuletrol, hogy ha családot "csináltam", köteles vagyok gondoskodni róluk es egyben tartani. A régi ertekekrol. Amikor a férfiaknak számított a család. Erről beszel. Ha gyereket csinálok egy nőnek, akkor az lesz gyermekem anyja, akiről gondoskodom, apolom es egyutt tartom a családom, mert az egy biztos pont mindannyiunk életében. Es minden kijavítható, csak akarni kell. Nem eldobni. Erre gondol.
2017. jan. 31. 04:11
 52/66 anonim ***** válasza:
100%
51: tök szép gondolat, csak kár, hogy manapság nagyon kevesen tartják magukat ehhez (lásd: a millió egyedülálló anyuka és apa nélkül felnövő gyerekek példája). Azt, hogy a kérdező férje így gondolkodik-e vagy sem, azt mi nem tudhatjuk, hogy van-e benne ennyi erkölcsi tartás, az kérdéses. Ha egy terhes feleség mellett képes volt félrejárni (és csak az utolsó néhány hónapra hagyta abba, tehát nem rögtön akkor, amikor megtudta, hogy gyereke lesz, akiért meg akinek az anyjáért felelősséggel tartozna), akkor gyanús, hogy nem igazán tartja ezeket a nemes elveket.
2017. jan. 31. 08:04
 53/66 anonim ***** válasza:
100%
A jelen hímpéldány esetében becsületről nem beszélhetünk. Szeretetről a felesége iránt meg pláne nem. Én nem gondolom, hogy már nincs meg a nő. Azért mert azt mondja, hogy nincs... Ugyanmár. Ebben a kapcsolatban biztosra veszem, hogy a kommunikáció hiánya, minősége okozza a problémákat. Mert vannak problémák, nem is kicsik, akármennyire is a homokba dugja a fejét ez a lány. Szex nyilván nincs, vagy kevés, vagy nem jó... Akkor miért ne lenne meg a nő? De úgyis együtt maradnak, mert a pasinak ez kényelmes és ott lesz a gyerek, a lány meg nyilván kapcsolatfüggő és a cipőjét sem tudná felvenni egyedül.
2017. jan. 31. 10:49
 54/66 A kérdező kommentje:
Igen, arra gondolok, hogy felelőséggel tartozik értem és a gyermekünkért. Egyszerűen felfoghatatlan, hogy mit művel(t) miközben én itt vagyok a 9. hónapban. Azért sem vagyok oda, hogy 1-1 éjszakát hétköznap a szüleinél tölt, néha egy egész hétvégét (tényleg ott van, az apja telefonján szoktam keresni), de ez sok... Csak meg akarom menteni a házasságom. Ő egyébként tagad, szerinte a nő mászik rá folyton... De ott a bizonyíték, hogy pont fordítva történt. Lehet, hogy hülyeségeket gondolok, de kétségbeesetten meg akarom tartani. Tudom, meg fogtok szólni miatta, de nem akarok egyedülálló anya lenni.
2017. jan. 31. 18:37
 55/66 anonim ***** válasza:

szülőknél alszik??? ti együttéltek vagy csak járogattok????

amúgy neaggódj, mert így is egyedül leszel, hisz ha pihenni akar akkor hazamegy aludni...lol egy ilyen ffi

2017. febr. 1. 09:09
 56/66 anonim ***** válasza:
A no maszik ra, hat persze... ha en nem akarom, ram rammaszhat a joisten is, akkor is lerugom magamrol.
2017. febr. 1. 10:39
 57/66 A kérdező kommentje:
Csak időnként alszik ott, nem állandóan azért. Kivéve, ha meg van fázva akkor több napot is ott van, hogy ne fertőzzön meg engem.
2017. febr. 1. 11:24
 58/66 anonim ***** válasza:
100%
Érted miért tartozna felelősséggel? Felnőtt,bár kicsit hülye nő vagy. Nem 2 éves.
2017. febr. 1. 12:12
 59/66 anonim ***** válasza:
42%
Kezdem összerakni mi a férfi gondja. És kezdem sajnálni szegényt.Nem csodálom hogy menekül ha ilyen pióca módon lógnak rajta. Még telefonon ellenőrizgetni..besz*rás. Igen,biztos ott van..mostanában gondolom elég sokat van "megfázva"..és nyilván szívjóságból menekül el ennek okán napokra. Mert nálatok nyilván nem tudna az ágyban fekve pihenni..anyukám,te rohadt idegesítő és naív vagy. Sok szerencsét a pasinak hogy megszabaduljon a fojtogatásodból egy normális,életképes nővel.
2017. febr. 1. 12:16
 60/66 A kérdező kommentje:
Igen, tényleg ott van. És tényleg meg volt fázva. Nem mindennapos eset azért
2017. febr. 1. 13:51
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!