Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megvetne a társada...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megvetne a társadalom, ha alkalomadtán nem vetetném el a picit?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok,ha most esnék teherbe 20 évesen szülnék. boldog párkapcsolatban élek. Egyetemre járunk. Nem védekezünk csak megszakításos módszerrel. Nem akarok gyereket, de ha becsúszna megtartanám. Sokan támogatnának, szülők, barátok vennének körbe minket. anyuék is tudják ezt, hogy nem vetetném el, nem ölném meg. Nem élünk rosszul, édesanyám óvónő, nem nézné rossz szemmel a gyerekzsivalyt.az anyagiakkal nem lenne baj, egyetemen lehet halasztani.
2010. máj. 3. 20:31
1 2 3 4 5
 41/42 A kérdező kommentje:
tudom, hogy mi az a védekezés, azért nem mindenkit veszenk ám föl egyetemre. a spermicid tartalmú készítményekről sokat hallottam, tény, hogy megérné kipróbálni. spirál ilyen idősen kizárva, eseményutáni meg havi 2 lehet max. Az anyagias részt én sem értem, igazából ezért is kérdeztem, kíváncsi voltam, hogy mennyire gondolkodnak materiálisan az emberek. A válaszokat nagyon szépen köszönöm, Mindenkinek! akár ellenem szólt,a kár mellettem. :)
2010. máj. 30. 10:24
 42/42 anonim ***** válasza:

Utolsó előtti válaszolónak igaza van, hogy nem azt emeled ki, hogy milyen végzettséged/munkád van, amivel eltarthatnád a picit, hanem majd ki fog segíteni. Ha nem jön össze az egyetem a pici mellett, majd pisloghatsz az érettségiddel. Próbáljatok meg még egy kis plusz védekezést bevezetni a szexbe a megszakítás mellé. Az anyagi biztonság nagyon fontos, de nem a legfontosabb. Kell a szeretet, az anya-apa kép, a boldogság. Egyik sem jó a másik nélkül. Lehetsz gazdag, ha a munkád, a szerelmi életed a férjeddel nulla, vagy ha boldog vagy, szereted a picit, van anya és apa, de a pénz a fasorban, akkor semmit sem ér. Szerintem azt a pár évet kibírod a pároddal, addig is kiderül, mennyire vesz téged és a családalapítást komolynak, lesz diplomád, biztonságos munkád, és akkor boldogan jöhet a kicsi. De így, hogy a szüleidre akaszkodnál ilyen halasztgatásokkal, ennek nincs értelme.

Majd ráérsz 25 évesen, már akkor lelkileg is jobban megérsz rá. Még alig jöttél ki a tinikorból! Élvezd az élet apró örömeit!

2010. máj. 30. 20:38
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!