Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi az igaz hűség? Van erre szabály, amit a társadalom normálisnak tart?
“Az egészség a legnagyobb ajándék, az elégedettség a legnagyobb gazdagság, a hűség a legjobb kapcsolat.”
“Három hűséges barát létezik – egy öreg feleség, egy öreg kutya és a készpénz.”
“Az igaz barát a szükség és a veszély válságos idején ismerszik meg; amikor segítségének nemessége megmutatja lelkének értékét és szíve hűségét.”
“Nem az állandó fogadkozás a hűség bizonyítéka, hanem az egyszer kimondott és megtartott fogadalom.”
"amit a társadalom normálisnak tart"?
Kedves kérdező!!!
Erre a válaszra annyiféle okosságot fogsz kapni,mint égen a fűszál...mert a társadalmi elképzelések bizonyos dolgokról és itt pl.: a korok szerinti megosztást,a nemek szerintit,a vagyoni helyzet szerintit, vagy még egy csomó kategóriát feltudnék sorolni,hogy ki mit tart megengedetnek-fognak neked válaszolni !!
Én konzervatív vagyok.....és a harmadik hozzászoló utolsó idézetét veszem alapul....17 éve vagyok a párommal...és semmilyen formában nem voltam hűtlen hozzá!
Szóval én a hűségesek kategóriájába tartozom...ennyi!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!