Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek megvetne a társadalom, ha alkalomadtán nem vetetném el a picit?
1. az egyik ismerosom 19 eves koraig folyton bulizott, pasizott, egy kicsit ribancos modon is. egyetemen elso even (tehat 20 evesen) veletlenul teherbe esett, a pasija szinte 10 evvel idosebb. hazakoltozott, az anyuja segit, bevallalta. eleinte mindenki teljes sokkban volt, tole ez hatalmas valtozas. persze egy ideig ez volt a legjobb pletyka tema, mindenkinek megvolt rola a jo vagy rossz velemenye, de vegul belenyugodtak es a legtobben azt gondoljak hogy a.elszurja az eletet, b.le a kalappal, eros, csodalatra melto c.latjak hogy mennyire boldog es vele egyutt orulnek es tamogatjak illetve a 3 kevereke. szoval elobb vagy utobb, de elfogadtak.
2. a baratnom 18 evesen ferjhez ment, 20 evesen szandekosan esett teherbe. a ferje kamionsofor, o orvostanhallgato. annyira boldog, mindenki, meg a tanarok is megkerdik hogy van, mindenki tamogatja es vele orul. attol meg sokak nem ertenek ezzel az egesszel egyet, ok nem tudnak igy elkepzelni az eletuk, de attol meg elfogadjak, ezt soha nem vallanak be neki es tamogatjak.
szoval szerintem max az elso idoszak gubancosabb, utana mkepp elfogadnak. rajtad is mulik hogy hogy allsz hozza.
szerintem te a szíved mélyén akarod ezt a babát. írtad többször is, hogy gumi és gyógyszer nem jöhet, de van más (már írták, hogy pharmatex) védekezési módszer is.
ha annyira akarod, nem szégyen bevallani, de akkor meg te tudod, hogy folyatod-e a tanulást, vagy csak a gyerekre koncentrálsz...
egyébként a kérdésedre a válasz: nem.
Pesszárium, spirál, eseményutáni tableta...
Ha gyereket akkarsz a pároddal is beszéld meg, mert az hogy becsúszott és te megtartod című dumák nem mindig végződnek jól.
Hallgass a szívedre!! Én egyedül vállaltam be egy kisbabát. Nem terveztük, jött.. A srác meg itthagyott, mert azt mondtam, nem lennék képes elvetetni! Most 5 hónapos, és pedig levelezős vagyok egy fősulin!! És boldog! Tudom, hogy jól döntöttem, bármennyire is nehéz, mert azért nem egészen olyan, ahogy elképzeltem. Egyetlen szabad percem sincs nap közben, de közbe tanulok, élem a kis életem, és nyugodt a lelkiismeretem.
Jön, amikor jön, ha teheted, várj még vele, de ha jönne a baba, akkor had jöjjön! Rengeteg örömöd lesz benne, hidd el!
23/L..
ma 00:05 senkit nem érdekkel hogy te mit gondolsz az abortuszról.
Amúgy a kérdezőt egy másik szempontból nézzük kifejezetten felelőtlen, szexszel de esze ágában sincs védekezni, utána se járt hogy milyen fogamzásgátló módszerek vannak.
Végzettsége nincs, jövedelme nincs, és nem azt emeli ki hogy ő mit tud tenni a gyerekért hanem hogy ki fog neki segíteni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!