Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megvetne a társada...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megvetne a társadalom, ha alkalomadtán nem vetetném el a picit?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok,ha most esnék teherbe 20 évesen szülnék. boldog párkapcsolatban élek. Egyetemre járunk. Nem védekezünk csak megszakításos módszerrel. Nem akarok gyereket, de ha becsúszna megtartanám. Sokan támogatnának, szülők, barátok vennének körbe minket. anyuék is tudják ezt, hogy nem vetetném el, nem ölném meg. Nem élünk rosszul, édesanyám óvónő, nem nézné rossz szemmel a gyerekzsivalyt.az anyagiakkal nem lenne baj, egyetemen lehet halasztani.
2010. máj. 3. 20:31
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
74%
Szia, engem anyukám 19 évesen szült, mégis most is megvan mindenünk, nem nyomorgunk meg semmi , ha esetleg becsúszna nyugodt szívvel tartsad meg, egyrészt mert ha megölnéd azt soha nem tudnád feldolgozni, másrészt meg nagy öröm anyának lenni!
2010. máj. 29. 22:32
 32/42 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem védekezz, és akkor nem fog felmerülni a probléma. Én is amellett vagyok, hogy tudatosan tervezzétek a családalapítást, ne a véletlenre bízzátok. Előbb legyen diploma, utána gyerek - szerintem. 20 éves már nem extrém fiatal, de azért gondold még át, és akárhogy döntesz, légy TUDATOS. Ha gyereket akarsz, arra gyúrj rá, ha meg még nem, akkor védekezz. De az ilyen "majd lesz valahogy"-ból nem szoktak jó dolgok kijönni.
2010. máj. 29. 22:33
 33/42 anonim ***** válasza:
100%

1. az egyik ismerosom 19 eves koraig folyton bulizott, pasizott, egy kicsit ribancos modon is. egyetemen elso even (tehat 20 evesen) veletlenul teherbe esett, a pasija szinte 10 evvel idosebb. hazakoltozott, az anyuja segit, bevallalta. eleinte mindenki teljes sokkban volt, tole ez hatalmas valtozas. persze egy ideig ez volt a legjobb pletyka tema, mindenkinek megvolt rola a jo vagy rossz velemenye, de vegul belenyugodtak es a legtobben azt gondoljak hogy a.elszurja az eletet, b.le a kalappal, eros, csodalatra melto c.latjak hogy mennyire boldog es vele egyutt orulnek es tamogatjak illetve a 3 kevereke. szoval elobb vagy utobb, de elfogadtak.

2. a baratnom 18 evesen ferjhez ment, 20 evesen szandekosan esett teherbe. a ferje kamionsofor, o orvostanhallgato. annyira boldog, mindenki, meg a tanarok is megkerdik hogy van, mindenki tamogatja es vele orul. attol meg sokak nem ertenek ezzel az egesszel egyet, ok nem tudnak igy elkepzelni az eletuk, de attol meg elfogadjak, ezt soha nem vallanak be neki es tamogatjak.

szoval szerintem max az elso idoszak gubancosabb, utana mkepp elfogadnak. rajtad is mulik hogy hogy allsz hozza.

2010. máj. 29. 22:39
 34/42 anonim ***** válasza:
100%

szerintem te a szíved mélyén akarod ezt a babát. írtad többször is, hogy gumi és gyógyszer nem jöhet, de van más (már írták, hogy pharmatex) védekezési módszer is.

ha annyira akarod, nem szégyen bevallani, de akkor meg te tudod, hogy folyatod-e a tanulást, vagy csak a gyerekre koncentrálsz...

egyébként a kérdésedre a válasz: nem.

2010. máj. 29. 22:52
 35/42 anonim ***** válasza:
100%

Pesszárium, spirál, eseményutáni tableta...

Ha gyereket akkarsz a pároddal is beszéld meg, mert az hogy becsúszott és te megtartod című dumák nem mindig végződnek jól.

2010. máj. 29. 23:07
 36/42 anonim ***** válasza:
100%
Meg nem csak kúp van, van sperlmaölő hab is (ami megszakítással együtt jó),pesszárium + valamilyen spermicides anyag is jó együtt. Sőt!,akár még óvszert is használhatnál! Mire vagy allergiás? Spermicid vagy latex? Ha spermicidre lennél, akkor vannak olyan óvszerek,amik nem spermicidesek.Ha meg latex allergiád van, akkor léteznek szintetikus óvszerek. Keresd a gyógyszertárakban a PU (polyurethane) óvszereket.Szerintem érdemes lenne kipróbálnod.
2010. máj. 29. 23:41
 37/42 anonim ***** válasza:
55%
A társadalomnak semmi köze ahhoz, hogy te mikor vállalsz gyereket. Te felelősen gondolkozol, és úgy tűnik, hogy tudnád biztosítani a gyermeked felnevelésének anyagi feltételeit. Szerintem az abortusz az ami megvetendő. Nagyon helyesen gondolkozol, hogy megtartanád a gyerekedet. Ne hallgass senkire, talán kár is volt feltenned ezt a kérdést, mert tudod a helyes választ, hogy meg kell tartanod és fel kell nevelned a gyerekedet. Szerintem abortuszt csak kivételes esetekbe szabadna engedélyezni 1, Ha biztosan tudni lehet, hogy a születendő gyermek testi vagy szellemi fogyatékossággal fog születni (bár amikor már ez tudható, akkor az abortuszhoz már késő). 2, A terhesség kihordása az anya egészségét súlyosan veszélyezteti, vagy az életét veszélyezteti. 3, A gyermek erőszakos nemi közösülésből fogant (érthető, hogy egy szörnyű bűncselekményre emlékeztetné a gyereke). 4, Egyik szülő sem tudná biztosítani a gyermek felnevelését. Minden más esetben tiltani kellene, ne lehessen azért megölni egy gyermeket, mert egy lánynak éppen úgy tartja kedve, hogy neki nem kell a gyerek. Akkor előbb kellet volna gondolkodni, ha b*szni jó volt, akkor vállalja, ha gyereke fogant, ezt tudnia kellett előre, hogy benne van a pakliban.
2010. máj. 30. 00:05
 38/42 anonim ***** válasza:
100%

Hallgass a szívedre!! Én egyedül vállaltam be egy kisbabát. Nem terveztük, jött.. A srác meg itthagyott, mert azt mondtam, nem lennék képes elvetetni! Most 5 hónapos, és pedig levelezős vagyok egy fősulin!! És boldog! Tudom, hogy jól döntöttem, bármennyire is nehéz, mert azért nem egészen olyan, ahogy elképzeltem. Egyetlen szabad percem sincs nap közben, de közbe tanulok, élem a kis életem, és nyugodt a lelkiismeretem.

Jön, amikor jön, ha teheted, várj még vele, de ha jönne a baba, akkor had jöjjön! Rengeteg örömöd lesz benne, hidd el!

23/L..

2010. máj. 30. 00:36
 39/42 anonim ***** válasza:
65%

ma 00:05 senkit nem érdekkel hogy te mit gondolsz az abortuszról.

Amúgy a kérdezőt egy másik szempontból nézzük kifejezetten felelőtlen, szexszel de esze ágában sincs védekezni, utána se járt hogy milyen fogamzásgátló módszerek vannak.

Végzettsége nincs, jövedelme nincs, és nem azt emeli ki hogy ő mit tud tenni a gyerekért hanem hogy ki fog neki segíteni.

2010. máj. 30. 00:47
 40/42 anonim ***** válasza:
0%
De könyörgöm, miért vagytok ennyire anyagiasak, ha egy emberéletről van szó? A pénz az első? Komolyan?
2010. máj. 30. 06:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!