Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megvetne a társada...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megvetne a társadalom, ha alkalomadtán nem vetetném el a picit?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok,ha most esnék teherbe 20 évesen szülnék. boldog párkapcsolatban élek. Egyetemre járunk. Nem védekezünk csak megszakításos módszerrel. Nem akarok gyereket, de ha becsúszna megtartanám. Sokan támogatnának, szülők, barátok vennének körbe minket. anyuék is tudják ezt, hogy nem vetetném el, nem ölném meg. Nem élünk rosszul, édesanyám óvónő, nem nézné rossz szemmel a gyerekzsivalyt.az anyagiakkal nem lenne baj, egyetemen lehet halasztani.
2010. máj. 3. 20:31
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
100%

szerintem senkinek semmi köze hozzá.egyébként meg fordított esetben néznének rád rossz szemmel.a nővéremet 21 évesen szülte anyu,tehát már nem vagy olyan fiatal.

ha tényleg támogatnak,feltudjátok nevelni a pároddal akkor szerintem ez így tök természetes.

2010. máj. 3. 20:35
 2/42 anonim ***** válasza:
43%
bocs, de szerintem elkurnád az életed. előbb a diploma legyen meg.
2010. máj. 3. 20:35
 3/42 anonim ***** válasza:
100%

ezt neked kell tudni hogy hogy érzed de egyet ne felejts el(bocsi a csúnya fogalmazásért:)) "a kopasz pics@tokra ne csinálj gyereket" tehát ha tényleg van minden akkor legyen csak a gyerek neki rendes körülmények kellenek ahhoz hogy normális ember legyen belőle :)

azért mondtam így mert nekem is mindig így mondták a szüleim

2010. máj. 3. 20:36
 4/42 anonim ***** válasza:
100%
egyáltalán nem vetne meg senki, 20 évesen már naggyából normális dolog szülni. sztem jó dolog, és akkor nem leszel pénzéhes karrierista, mint a mai nők nagy része. /nem általánosítás, direkt odaírtam hogy nagy része, nem mindenki../
2010. máj. 3. 20:37
 5/42 anonim ***** válasza:
87%
Nem vagy gyerek, mások már családanyák a te korodban.
2010. máj. 3. 20:38
 6/42 anonim ***** válasza:
100%
ha neked oké, akkor ne foglalkozzál senkinek a véleményével sem
2010. máj. 3. 20:39
 7/42 anonim ***** válasza:
100%
Nem gáz.Főleg ha anyagi háttér is van.A diplomát közben is meg tudod szerezni.Van aki munka mellet szerzi meg.
2010. máj. 3. 20:40
 8/42 anonim ***** válasza:
100%

nem.

az egyik barátnőm egyáltalán nem halasztott, levelőn végzi a sulit, vizsgázik szépen.nagy ritkán van egy kis segítsége, de amúgy egyedül van a babával és tud tanulni.

Én 22 évesen szültem, nem bántam meg és én is már várandósan államvizsgáztam.

2010. máj. 3. 20:43
 9/42 A kérdező kommentje:
jujj de jó, hogy ilyeneket írtok. persze saját lakás nem lenne, de nagy házban lakunk. és igazából szerintem sincs baj azzal, ha valaki korán szül, lehet, hoyg gördülékenyebben veszi a problémákat? nem tudom. hallani ilyet. az biztos, hogy csak a diploma kedvéért nem ölném meg, de köszönöm a szép szavakat, és a támogatást. :)
2010. máj. 3. 20:46
 10/42 anonim ***** válasza:
100%

Én csak annyit kérdezek, miért nem védekeztek?

Ha nem birod a tablettát, ott a gumi, meglehet szokni, vagy még a pharmatex+megszakitás is jobb ennél...

2010. máj. 3. 20:48
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!