Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek megvetne a társada...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek megvetne a társadalom, ha alkalomadtán nem vetetném el a picit?

Figyelt kérdés
19 éves vagyok,ha most esnék teherbe 20 évesen szülnék. boldog párkapcsolatban élek. Egyetemre járunk. Nem védekezünk csak megszakításos módszerrel. Nem akarok gyereket, de ha becsúszna megtartanám. Sokan támogatnának, szülők, barátok vennének körbe minket. anyuék is tudják ezt, hogy nem vetetném el, nem ölném meg. Nem élünk rosszul, édesanyám óvónő, nem nézné rossz szemmel a gyerekzsivalyt.az anyagiakkal nem lenne baj, egyetemen lehet halasztani.
2010. máj. 3. 20:31
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
100%

Hát, nem tudom, nekem tünetmentes terhességem volt, nagyonnagyon könnyű természetes szülésem... A többi meg majd kiderül, a babám 5 hónapos... Férjemmel is minden szuper maradt:) Szóval , én ha újra kezdhetném is így csinálnám.

Komment előtti voltam:)

2010. máj. 3. 20:52
 12/42 A kérdező kommentje:
épp az, hoyg a gumit nem bírom, allergia. tablettát meg nem akarok szedni. valamiért, es ne kérdezzétek miért, valamiért zsigereimbol elutasitom, hoyg valami természetellenes bogyót vegyek be. :S
2010. máj. 3. 20:55
 13/42 anonim ***** válasza:
67%
Szerintem itt kezdődik a szexuális érettség, hogy ha becsúszik, megtartanád és nem ölnéd meg. Mindenki nevében nem beszélhetek, de én nemhogy nem vetnélek meg, mélyen tisztelnélek érte :)
2010. máj. 3. 21:07
 14/42 anonim ***** válasza:
100%
szerintem mindenféle képpen tartsd meg.(: szerintem is fordított esetben vetnének meg. egyáltalán nem vagy fiatal, és ha valóban boldog párkapcsolatban élsz, hát miért vetetnéd el a picit?(:
2010. máj. 3. 21:18
 15/42 anonim ***** válasza:
60%
Arra azért készülj fel, hogy ha az apuka is hasnoló koru lehet nem fog olyan tartos lenni az a "boldog párkapcsolat"... Még mindig nemértem miért nem használtok legalább pharmatexet? =)
2010. máj. 3. 21:44
 16/42 anonim ***** válasza:
72%

jah persze aztán majd otthagy a barátod, mert rájött h nem akart még apa lenni fiatalon, és h nem egyszerű megoldani az ezzel járó problémákat. aztán 40 évesen mikor a 20 éves gyereked kirepül, majd újra elkezdesz élni. nem kell még gyerek sztem 23 évesnél előbb, hiába nem érzed úgy, még bőven gyerek vagy te is. ja, és előbb házasság, mert a pasik félnek a felelősségtől, és ha elvesz, legalább látod, h komolyan gondolja, és nem csak a gyerekkel láncoltad magadhoz.

és sztem védekezz még vmivel, mert ha becsúszik a gyerek, nem lesz az olyan szép, mint ahogy most gondolod. vannak nők akiknek a gyermeknevelés mellett főzni sincs idejük, nemhogy tanulni. azt meg, h anyukád legyen vele a nap nagyobb részében, nyilván nem akarod. és akkor még hol van az, h a barátoddal törődsz...

sztem ebben a korban még a párkapcsolat boldogságait kell élvezni, és nem rohanni haza pelenkázni.

nah, de ha te ezt akarod, akkor hajrá, leszólni senki sem fog érte az biztos, én is csak a véleményemet mondtam el.

19/L

2010. máj. 3. 22:05
 17/42 anonim ***** válasza:
63%

tegnap 22:05 vagyok

látom itt mindenki álomvilágban él...

2010. máj. 4. 14:27
 18/42 anonim ***** válasza:
23%
látom, sz@r lehet az életed, ha ilyen negatívan állsz a dolgokhoz...
2010. máj. 4. 14:58
 19/42 anonim ***** válasza:
64%
a gyereknevelés nagyon szép dolog de nem 19 évesen, hanem mondjuk ha már eljön az ideje, kb 23 évesen. csak reális vagyok.
2010. máj. 4. 17:58
 20/42 A kérdező kommentje:
akkor ha véletlen teherbeesnél most, vagy teherbe estél volna 19 évesen )nem tudom milyen idős vagy), az azt jelenti, hoyg megölnéd, csak mert lehet, hogy 20 év múlva elhagynak? meg mert még nincs diploma? :) én nem bírnám. rondább dolog, mint megölni bárki mást. a véredet, a védtelent. nagyon foglalkoztat a téma, sajnálom. persze örülök a "negatív" (-reélis :)) véleményeknek is. ahhoz, hogy állást tudjak foglalni, meg kell hallgatnom mind a kettőt. :)
2010. máj. 4. 20:37
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!