Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen lányok? Vajon miért lett ilyen a női társadalom?
Úgy veszem észre hogy szinte teljesen eltűntek azok a lányok akik nem olyan "üresek". Lehet velük beszélgetni egy fiúnak is. Nem ilyen díszp*csa, meg aki olyan felnőttnek hiszi magát már 15 évesen hogy hűha mennyire megtapasztalta már az élet pofonjait. Akiben van érték ami vonzza a fiút nemcsak a lyuka. Pl nekem kevés olyan lány van akivel önfeledten tudok dumálni hülyülni és élvezem a vele töltött időt nem pedig az van hogy észreveszem hogy igazából unom csak valamiért a lány ugye vonza a fiút :D
Miért kell majdnem minden lánynak nagyképűnek lennie és így nyíltan lealacsonyítani a fiúkat hogy ők mind csak széttörik az ő kicsi szívüket meg stb , mikor mindenki úgyis tudja hogy a két fél nem lehet meg egymás nélkül akkor miért kell mégis ? Pl egyes facebook csoportoktól amik nyilvánvalóan lányoknak "készült" kiráz a hideg és csak szánalmat érzek :D Persze legyen azért jófej ne ilyen full antiszociális könyvmoly. És mindezek mellett azért törődik is magával. Irigylem azokat akik találnak ilyeneket :D
Ki mit gondol, nekem vannak csak hülye nézeteim vagy mindenki kb ilyenekre vágyna?
Én meg a pasikkal vagyok úgy, hogy létezik egyáltalán olyan férfi,akivel lehet beszélgetni,mindenről, és nem csak a szexre megy. Amúgy lány létemre engem is meglep a mai tinik(pláne,hogy én is az vagyok) hozzáállása az élethez. Furcsák,nagyravágyóak, és beképzeltek.
Ez a véleményem.
16/L. :)
Én pl.: nem vagyok se elszálva magamtól, nem tapasztaltam az életből még valami húú de sokat, szeretek beszélgetni, hülyülni másokkal:D és nem vagyok fennt facebookon mert van jobb dolgom is, minthogy értelmetlen dolgokra pocsékoljam a drága nyáriszünetemet.:) az oszt.tásrnőim fele olyan amilyennek leírtad fennt.de persze nálunk is van egy pár normális lány, csak általában "jó haver"-nak veszik őket a fiúk, és inkább a könnyen kapható ribikhez mennek oda a "nagyfiút" játszani..
16/L
Ami azt illeti én is ezt gondolom a legtöbb lányról... Nagyon sokan ilyenek nagyképűek, beképzeltek, feljebbvalónak képzelik magukat. De azért van kivétel:D
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!