Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Léteznek még ilyen lányok? Vajon miért lett ilyen a női társadalom?
Úgy veszem észre hogy szinte teljesen eltűntek azok a lányok akik nem olyan "üresek". Lehet velük beszélgetni egy fiúnak is. Nem ilyen díszp*csa, meg aki olyan felnőttnek hiszi magát már 15 évesen hogy hűha mennyire megtapasztalta már az élet pofonjait. Akiben van érték ami vonzza a fiút nemcsak a lyuka. Pl nekem kevés olyan lány van akivel önfeledten tudok dumálni hülyülni és élvezem a vele töltött időt nem pedig az van hogy észreveszem hogy igazából unom csak valamiért a lány ugye vonza a fiút :D
Miért kell majdnem minden lánynak nagyképűnek lennie és így nyíltan lealacsonyítani a fiúkat hogy ők mind csak széttörik az ő kicsi szívüket meg stb , mikor mindenki úgyis tudja hogy a két fél nem lehet meg egymás nélkül akkor miért kell mégis ? Pl egyes facebook csoportoktól amik nyilvánvalóan lányoknak "készült" kiráz a hideg és csak szánalmat érzek :D Persze legyen azért jófej ne ilyen full antiszociális könyvmoly. És mindezek mellett azért törődik is magával. Irigylem azokat akik találnak ilyeneket :D
Ki mit gondol, nekem vannak csak hülye nézeteim vagy mindenki kb ilyenekre vágyna?
most az a gond hogy valaki csinált facebookon oan csoportot h "havonta rugjuk tökön a pasikat cserébe mert menstruálunk"? sztem tökre jogos
amugy naponta rengetegszer felteszik ugyanezt a kérdést
és nyisd ki a szemed mert képzeld rengteg ien lány van... csak a fiuk álandoan azthiszik hogy jaj már egy ien lány sincs? de van képzeld
16L
16 éves létedre tanuld már meg, hogy nem létezik naon,ien,oan szól.
Nagyon, ilyen, olyan.
Én szóval tartom a fiú haverjaimat,sőt mi több,megnevettetem őket. Nem vagyok bányarém,az alakom se rossz,de nincsenek gigantikus csöcseim,ezért a 15-16 éves fiúktól csak b@sztatást meg kiröhögést kapok. Nem volt még barátom sem,mert a korosztályom előnyben részesíti a buta ribizliket a normális lányokkal szemben. Ennyi,szégyen ez a világ.
15/L
Szia! Én 18 éves vagyok, lassan 4 éve van párom. Tudunk beszélgetni, hülyülni, járunk társaságba, de nem diszkóba haverokhoz! Tudok főzni, kijövök a párom szüleivel is! Én, ilyen vagyok.
Lexy/18
Off:
23:31-es szerintem próbáld megtalálni inkább az arany középutat. Nem lehetetlen, ne legyél szélsőséges és kész.
Sztem 1re több a megjátszós ribi, persze ez a mádiának is köszönhető...
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!