Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ezen megsértődnétek?
Nagyon zavar, hogy ritkán kapok a barátomtól virágot. Csomószor szóba hozom neki (normális hangnemben), hogy mennyire örülnék neki, nekem nem kell nagy csokor, csak egy szál és nagyon jól esne, ha meglepne.
Ilyenkor mindig azt mondja, hogy ne turelmetlenkedjek már folyton, nem felejti ő ezt el, fogok kapni...aztán megint semmi a következő ünnepig.
Komolyan zavar, hogy nem érti, hogy nekem az a 300 forintos egy szál virág mennyit jelentene....
Arra gondoltam, következő találkozásnál viszek neki egy csokor virágot, hogy legalább ő kapjon -.-
Ti mit gondolnátok egy ilyen szituációban?
Édes Istenem...sok hűhó a semmiért.
Most komolyan egy szál virágon megy itt ekkora sírás-rívás?
Vicc kategória... -.-" :D
28 éves nő vagyok,imádom a virágokat,tele van az albérletem Yuccá-val,orchideával,kaktuszokkal,vitorlavirággal,van vagy összesen 15,alig férek tőlük.
Van egy párom már 1 éve,a legnagyobb szeretetben vagyunk együtt,számíthatok rá mindenben,de képzeld,még egyetlen szál virágot sem kaptam tőle!
Nekem eszembe sem jut elvárni a másik féltől azt,hogy ajándékot adjon nekem.
Ennek ellenére kölcsönösen meglepjük egymást apróságokkal,kedvencét sütöm-főzöm,amikor jön hozzám,de eszembe nem jutna egy szál virágon hisztizni.
Hidd el,sokkal nagyobb problémák is lesznek majd még az életedben,amikor ez a "virág mizéria" lesz a legkevesebb.
42.: ugy latszik, nem ertetted meg, miert zavar ez engem, ugyhogy leirom mashogy megfogalmazva :)
Az elv zavar. Hogy elmondom neki, hogy vagyok valamire, ami neki nem lenne erofeszites es megsem teszi meg.
Csak egy pelda: tegyuk fel, hogy sokszor megkered a baratod, hogy tegye be reggeli utan a taljat a mosogatoba, hogy ne este kelljen az edenyrol levakargatnod a raszaradt kajadarabkakat. O viszont akarhanyszor, akarmilyen szepen kered, nem torodik vele. Ez neked hogy esne?
"komolyan egy szál virágon megy itt ekkora sírás-rívás?" - nem a szál virágon megy a sírás-rivás, hanem a figyelmetlenségen. Kérhetett volna mást is, csokit, kekszet, egy almát, egy joghurtot, bármit, nem ez a lényeg. Az a lényeg, hogy kér valami kis apróságot, ami megjegyzem, jobb helyeken ALAP, és le van szarva nagy ívből.
A kérdező írta, hogy süt-főz a pasasnak, az meg egy szál virágot nem képes vinni a nőjének, miközben pontosan tudja, mennyir vágyik rá.
Egyébként kérdező, szerintem ne vegyél neki csokrot, vegyél magadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!