Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ezen megsértődnétek?
Nagyon zavar, hogy ritkán kapok a barátomtól virágot. Csomószor szóba hozom neki (normális hangnemben), hogy mennyire örülnék neki, nekem nem kell nagy csokor, csak egy szál és nagyon jól esne, ha meglepne.
Ilyenkor mindig azt mondja, hogy ne turelmetlenkedjek már folyton, nem felejti ő ezt el, fogok kapni...aztán megint semmi a következő ünnepig.
Komolyan zavar, hogy nem érti, hogy nekem az a 300 forintos egy szál virág mennyit jelentene....
Arra gondoltam, következő találkozásnál viszek neki egy csokor virágot, hogy legalább ő kapjon -.-
Ti mit gondolnátok egy ilyen szituációban?
Ha én lennék ilyen helyzetben, hogy már a barátnőm kéri h vegyek virágot,biztos nem vennék,mert számomra már kellemetlen dolog és bűntudatom is lenne.
De szerencsére még nem voltam ilyen szituációban,
Oda szoktam figyelni arra akit szeretek.
Engem a helyedben inkább az zavarna, hogy egyértelműen a pasim tudtára adom, hogy minek örülnék, és jó magasról lesz.arja. Gondolom a kapcsolatotok alapvetően ilyen, hogy ő tojik a te igényeidre, csak úgy vagy mellette dísznek.
Valóban nem eget rengető kérés egy szál virág, februártól novemberig akár téphetne is egyet valahonnan, még csak venni se kell. De nem érdekli annyira, hogy örömet okozzon neked, hogy lehajoljon.
Nem a virág itt a legnagyobb probléma...
Férfi vagyok.
Ne nevettess!
Következő ünnepig???
Hetente-kéthetente,ez a minimum ha a fiú szereti-tiszteli a lányt.
Engem meg az zavarna, hogy folyton ezzel csesztetnel, csak azert se hoznek.
(No vagyok)
Lehetőleg pukedli és fanfár kíséretében...
Most miért kell a 7-est piszkálni?!
A férjem tudja, hogy én a kefírt szeretem, nem a virágot, és ha boltba megy, akkor anélkül haza se jön. Ennyi. Van, hogy naponta meglep vele, mert tudja, hogy örülni fogok neki.
Én meg azt tudom, hogy a hurkát szereti, hát sose találjátok ki, mi lesz ma az asztalon, mikor hazajön. Pedig a múlt héten is volt már.
Ha valakinek tudom, hogy mi okoz örömöt, akkor nem várok vele ünnepekig, hanem örömet szerzek neki. És nem azért mert ünnep van és illik, hanem mert szeretem.
Normális esetben egy kapcsolat így működik.
Aki szerint idegesítő, ha állandóan ezt mondja, és csak azért se: esetleg ha elsőre meghalljuk a másik igényeit, és a kedvére teszünk, akkor nem megy az idegeinkre azzal, hogy a fülünk rágja!
Most tényleg akkora dolog egy parkban szedni 3 szál százszorszépet??? Vagy heti egyszer venni egy szál rózsát?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!