Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ezen megsértődnétek?
Nagyon zavar, hogy ritkán kapok a barátomtól virágot. Csomószor szóba hozom neki (normális hangnemben), hogy mennyire örülnék neki, nekem nem kell nagy csokor, csak egy szál és nagyon jól esne, ha meglepne.
Ilyenkor mindig azt mondja, hogy ne turelmetlenkedjek már folyton, nem felejti ő ezt el, fogok kapni...aztán megint semmi a következő ünnepig.
Komolyan zavar, hogy nem érti, hogy nekem az a 300 forintos egy szál virág mennyit jelentene....
Arra gondoltam, következő találkozásnál viszek neki egy csokor virágot, hogy legalább ő kapjon -.-
Ti mit gondolnátok egy ilyen szituációban?
Te meg azt nem érted, hogy miért teljesen értelmetlen a virágozás. Max. még a cserepes virág aminek van értelme, de a sima szálasnak semmi. 3 nap alatt tönkremegy, lehet kidobni és még meg is öltünk egy szép növényt.
Igazából bármi jobb, mint a vágott virág. Kefír, kakasos nyalóka, kacsázókő, madártoll, kavics, csigaház, vagy bármi más, csak nem a vágott virág. Senkinek nem vennék olyat, még ünnepre sem. Ahogy karácsonyfát sem. Fenyőket kivágni passzióból, csak mert mi "karácsonyozgatunk"... Hát nem! Akkor már inkább veszek egy fenyőt és elültetem a kerben és azt diszítjük fel és/vagy műfenyő, de nem fogunk csak azért fát gyilkolni, mert "ez a szokás" és dobjuk ki az ablakon január hatodikán mint gyerekkoromban.
Rosszul gondolod. Bár a legegyszerűbb ezt bemondani, hogy "áh, ez csak kötözködés..."
Uh hát én még soha nem vettem virágot senkinek, mert nevetségesnek tartanám, ha ebből tudná hogy szeretem. Annyira irracionális, hogy valaki követeli a halott, levágott virágokat, mintha valami változna tőlük. Azt nem hiszem el, hogy te ettől érzed a törődést. Szerintem nem kapsz elég figyelmet a párodtól, és a virággal akarod hogy ellensúlyozza, mert az egy szimbólum.
Nekem valahogy sosem volt szükségem ilyen lekenyerezésre. Eleve milyen buta nő nyavalyog ilyen hülyeségeken, hogy jajj a párom nem vesz nekem virágot... :D nevetséges. Mint valami hisztis kislány.
26.: mi már együtt vagyunk, nem arról van szó, hogy ebből tudnék meg bármit az első randik idején :)
Mindenki más gesztusból érzi, hogy fontos a másiknak. Neked lehet, hogy egy virág nem jelent semmit, de ha tudod, hogy ezzel boldoggá teheted azt, akit szeretsz, akkor az nem arról szól, hogy olyan valamit adsz neki, aminek te örülnél, hanem olyat, aminek ő.
Ezt a "jujj halott virág" dolgot meg hagyjuk már.
12:10, semmit ne is egyel, mert ahhoz is novenyeket termesztemek es csak azert szedik le, hogy neked jo legyen. Egyel kovet.
Meg hasznalj le nem bomlo mufenyot, aminek az eloallitasa szendioxidot termel, mig egy elo barmi oxigent.
Erdekes, sok kapcsban latom ezt problémának. Az a baj, h sokan tenyleg nem értik ennek a lényegét. Tulajdonképpen a virág semmiség.
Most akik ennyire ellene vannak, mondjak mar meg, h mibe telik havonta egyszer v alkalmakra (szulinap, névnap, évforduló) egy szal virágot odaadni? Miert ilyen baromi nehez egy szal akármit venni max 1000 ft- ert ilyen időközönként?
Foleg, ha a parotok nektek is kedveskedik ahogy tud (főz amit szerettek, v bárhogy máshogy gondol rátok)...
Tenyleg nem ertem.
Nem azt várja a kérdező sem, h napi szinten vegyen a párja egy rozsacsokrot. Tehat mondja el vki, h ebben mi annyira nehez?
Nagyszüleimnél évről-évre a kerti fenyőt diszítjük fel, és nagyon szép. Kiskoromban még kicsi volt, akkoriban ültették, most meg már 9 méter (öreganyám szerint valami 20 méteres is lehet majd), kicsit körülményes az izzósort rátenni, de megéri.
Én megértelek kérdező. Az én férjem is tudja, hogy szeretek virágot kapni, mégse vesz vagy csak nagyon ritkán. Én még a házassági évfordulóra sem kapok nemhogy születésnapra. Én is időnként veszek magamnak egy szálat vagy egy bolti csokrot. (Tudom ez messze nem ugyanaz, mintha ő lepne meg vele.) Ilyenkor a férjem látványosan észreveszi, hogy de szép virágot vettem, és továbbra se hoz. Jó nagy ritkán cserepeset. Nem tudok mit csinálni vele. Én sem értem mi ez az irtózás a virágoktól a férfiakban. Csokit, sütit hoz néha, még sört is, aztán ketten elfogyasztjuk.
Nekem 17-s válasza tetszett. Nem érzem kimondottan játszmázásnak. Igenis kell a visszajelzés. Nálunk a családtagok szülinapra tortát rendelnek és én megsütöm. Hát a férjem is rendelt, viszont ő a házassági évfordulónkat felejtette el rendszeresen. Nekem ez esett nagyon rosszul. Abban az évben én "felejtettem el" tortát sütni neki. Azóta megjavult a memóriája ebben a tekintetben.
Szerintem próbálkozz! Ha a kérést nem érti, hát mással.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!