Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, ezen megsértődnétek?
Nagyon zavar, hogy ritkán kapok a barátomtól virágot. Csomószor szóba hozom neki (normális hangnemben), hogy mennyire örülnék neki, nekem nem kell nagy csokor, csak egy szál és nagyon jól esne, ha meglepne.
Ilyenkor mindig azt mondja, hogy ne turelmetlenkedjek már folyton, nem felejti ő ezt el, fogok kapni...aztán megint semmi a következő ünnepig.
Komolyan zavar, hogy nem érti, hogy nekem az a 300 forintos egy szál virág mennyit jelentene....
Arra gondoltam, következő találkozásnál viszek neki egy csokor virágot, hogy legalább ő kapjon -.-
Ti mit gondolnátok egy ilyen szituációban?
Nekem nem kellene kéthetente, sem pukedli és fanfár, nem nyaggatom egyfolytában, de ha valaki sokadik kérésre sem érti meg, akkor mitől lenne jobb, ha abbahagynám a 'nyaggatást'- miért ne szólhatnék többször, ha nem érti?
Annyira el vagyom keseredve. Nem a hülye virág miatt, hanem hogy nem érdekli :(
lehet, több hónapig is kéne lógva hagyni.
Addig meg ne aggódj. nem megcsal meg ilyenek, szeret... csak nem viszi ezt...
14.: mindenkinek abban mértődik, ami számára a fontos :) a barátomnak pl kajában, sütök-főzök is neki sokat. Ő is hiányolná, ha ezentúl nem tenném.
Karácsonyra fog adni szerintem, de már nem akarom neki mondani hogy jó lenne ünnepen kívül is, mert akkor azzal fog jönni, hogy hogy ronthatom el a kedvét, mikor ő most hozott
Két dologgal tudod ezt megértetni vele.
Abbamarad a sütés-főzés, ha nyaggat, akkor megmondod, hogy ne piszkáljon állandóan, majd ünnepre csinálsz valamit.
Hátha leesik neki.
A másik verzió, hogy veszel egy pár szál virágot magadnak, és beteszed olyan helyre, ahol látja. Ha jön a "kitől kaptad", akkor a válasz a "hát nem tőled", és annyi. Végül is nem mondtad, hogy mástól kaptad...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!