Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak! Megsértődnétek, ha a barátnőtök más férfit is szépnek látna?
Ma a barátom bemutatott egy barátjának. A barátom se piskóta, de az a srác egyszerűen gyönyörű. Igyekeztem nem megbámulni. Felesége van, meg gyereke.
Mentünk haza, a barátom mondta, hogy meghívta őket hozzánk egy hétvégére. (Hely van bőven, vendégszoba, két fürdőszoba)
Én meg félig poénból félig komolyan kijelentettem, hogy "Ha őt idehozod, én megyek otthonról"
Erre a párom megsértődött.
Jogosan?
Azzal nincs baj szerintem, ha helyesnek, jóképűnek találod. Az, ahogyan ezt kifejezted, jogosan bántja meg a másikat. Mit szólnál ahhoz, ha a párodnak keltené fel a figyelmét egy hölgy? A két válasz közül melyiknek örülnél jobban:
a) nem tagadom, gyönyörű nő.
b) annyira gyönyörű, hogy nem szívesen lennék vele egy légtérben.
A "félig komoly" kijelentésed nagyon gáz volt. Ilyet a barátnők mondanak egymás között, és egy szinten van a "nem rúgnám ki az ágyamból" jellegű megjegyzésekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!