Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megsértődnétek ha a barátnőtök kvázi megtiltaná, hogy beszéljetek a barátnőjével?
Te meg tiltsd meg neki hogy igyon egy pohár vizet is!
Ki ő hogy megmondja??
Na most. Ha valaki a (állítólag!) barátnőjétől félt, annak valószínűleg komoly oka van. Nekem is van olyan barátnőm, akiben a kapcsolatunk ellenére nem tudok ilyen téren megbízni, mert sajnos, ha fiúkról van szó, abszolút képtelen figyelembe venni mások érzéseit/véleményét, és hiába voltunk barátok, lazán rányomult olyan srácra, akiről jól tudta, hogy nekem tetszik (vagy épp több is volt), mert az önzése háttérbe szorította a barátságunkat. Lehet, hogy ez a lány is ilyen, vagy csak simán fenn áll náluk a szokásos szitu, hogy amíg a barátnőd egy társaságban mindig a háttérbe szorul, addig az ő barátnője középpontban van, és minden fiú rá nyomul. Ez elég mély nyomot tud hagyni az emberben. Egyébként kérdéseim:
1. Mások miatt is ennyire féltékeny a barátnőd?
2. Ő maga is mondta, hogy ezzel a lánnyal ne beszélj?
3. Biztos vagy benne, hogy ez a lány tényleg a csajod barátnője, és nem csak egy rosszakaró (sz *rkavaró)? Mert ez a sztori így eléggé sántít, én nem jelölgetném a barátnőm pasiját, pláne ha nem is ismerem, és pláne, ha megkérne rá, hogy ne foglalkozzak vele. Ez nagyon gyanús. És ha tényleg igaz, akkor valóban egy szemét k**va lehet, ha szándékosan hergeli a barátnődet azzal, hogy jelölget téged. Innentől kezdve az egyetlen, ami nem normális, az a rejtélyes barátnő viselkedése. Egyébként az ilyesmiket a pároddal érdemes megbeszélni, mégiscsak ő az egyetlen, aki az igazat tudhatja. Nem mi, és nem is 1 idegen a facebookról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!