Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az ételekkel válogatós barátnő...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az ételekkel válogatós barátnőt/barátot el kell küldeni a pi csába?

Figyelt kérdés

Én szó szerint mindent megeszek, ami étel és úgy általában Magyarországon az átlagemberek eszik. Szeretek minden zöldséget, gyümölcsöt, húst, köretet, levest, fogásokat és most hirtelen nem tudnék mondani olyat, amit nem eszek meg, bár biztos találnék egy kézen megszámolhatót ha nagyon elgondolkoznék.

Oké, vannak emberek akik ezt-azt nem esznek meg. Nem szeretik a paradicsomot, sertéshúst, valamilyen leveseket vagy főételt. Lehet hogy ilyenből van nekik jó néhány, de azért általában több dolgot szeretnek, mint amit nem.

A barátnőm az a fajta, aki kevés dolgot eszik meg (ha ott van előtte egy többfogásos hétvégi családi ebéd, akkor ott jó ha van egy dolog). Tegnap jött hozzám aludni és úgy vártam, hogy tele a hűtő és diákmunkából jött. Anyukám kajája is, amiket otthonról hoztam, azóta már én is csináltam magamnak, stb.

De neki egyik sem jó, mert zsömlét akar enni szalámival. Egyik sem volt, úgyhogy azt mondta menjek el a boltba. Meg hogy tudom hogy szereti a "zsömit", akkor miért nincs itthon. Akkor elküldtem az anyjába és inkább elment. Ennél mi jobb megoldás létezik?

2016. szept. 2. 08:31
1 2 3 4
 31/37 anonim ***** válasza:

200 ételből 150-től? Ó nyilván.

Olvasd már végig a szitut, zsömit akart szalámival, más meg szolgálja ki, ennyi.

2016. szept. 2. 12:36
 32/37 anonim ***** válasza:

Szerintem túl vonalas vagy étel kérdésben, azt hiszed, hogy a te véleményed egy relatíve lényegtelen témában az abszolút igazság, és erre még vered is magad, hogy aki nem úgy gondolja, ahogy te, az fogadja a megvetésed, hát röhögnöm kell.

Na ennyi. :D Amúgy az egész téma nem érdemel ennyi vetyengést, mint amit te itt levágtál.

2016. szept. 2. 12:36
 33/37 anonim ***** válasza:
Nézd, én napi szinten találkozom legalább 30 ilyen emberrel, mint amit a kérdező leírt, és kb egyik sem bír normálisan nyilatkozni egy egyszerű témában, miszerint ehetőnek tart-e egy ételt, avagy sem. Kicsit az agyamra mennek vele, és igen, nekem elhiheted, hogy fontos téma pl. egy gyereket megtanítani arra, hogy mondjuk vendégségben ne elküldjék a halál f**ára, amikor pici száján kiejti, milyen ételt kíván a kis teste, hanem mondjuk örömmel főzzenek neki külön. Mert ez kábé csak rajta múlik. Jó persze én értem, hogy ezt az összefüggést nehéz meglátni, nem is várom ám el csak úgy akárkitől..
2016. szept. 2. 12:41
 34/37 anonim ***** válasza:

Én barátomat már kevesebbé is leszidtam. Volt időszak, mikor anyumnál laktam, én dolgoztam, barátom nem. De eljött hozzám, ott volt néha 1 hetet is.

Mivel se anyumnak se nekem nem volt nagy fizum, így csóró kajákat ettünk, mint paprikás krumpli, lecsó, farhát. Én volt, hogy vettem husit, de nem volt időm, így bevágtam a sütőbe, párom húzta mindre az orrát.

Sült disznó hús? Fúj. Paprikás krumpli? Fúj. Volt, hogy bolognait főztem, és kivételesen nem ette meg 1 nap alatt, akkor másnap már nem volt hajlandó megenni, hiába maradt 1 adagnyi. Fúj, mert másnapos.

Hozzáteszem, hogy 2x annyit evett, mint én meg anyum öszevetve. Ráadásul 1 étkezésre ette meg a mi 1 napi kajánkat, mindezt a mi költségünkre, és látványosan koplalt ha nem tudunk olyat főzni, ami neki tetszett.

Én is kiosztottam, mikor már nem bírtam, és a kedves győzködésre sem reagált. Azóta már ezeket megeszi, sőt külön követeli. Jó, olyat hogy nyelv, nem eszik. Májat sem. De ezeket elnézem, legalább a közepes árkategóriájú kajákat elfogyasztja :) Nem a csirkemell és hasonlók mennek. Bocsánat attól, aki testépít, nem így értettem, nekem a csirkemell a többi hús mellett drága kaja.

Én pl a pacalt nem eszem meg, nincs gusztusom a gyomorra, illetve kóstoltam, eléggé irritálta a nyelvemet a pacal érzete. Engem úgy tanítottak, hogy ne utáljak semmit, amit nem kóstoltam. Ezen kívül a piszkefőzeléket nem eszem meg, mert savanyú. Nem finom. Nem fújjogok rá, max poénból, ha anyum főz.

Aki olyan beállítottságú, azt meg lehet változtatni, de úgy gondolom a mai világban nincs meg mindenkinek a lehetősége a válogatásra. Vagy akkor keressen nagyon jól, ha olyan igényei vannak :)

2016. szept. 2. 13:25
 35/37 anonim ***** válasza:
95%

egyikőtök sem viselkedett helyesen.

a barátnőd ha nem kívánt semmit,akkor mondhatta volna normálisan,hogy bocsi,de most szalámis zsömlét kívánok,úgyhogy leugrom a boltba,mindjárt jövök.

de te is lehettél volna normális, megbeszélhetted volna vele,hogy ne ugráltasson a boltba, menjetek el közösen vagy menjen el egyedül. normálisan is meg lehetett volna beszélni.

te is megértheted,hogy nem kívánta amik a hűtőben voltak,ő is megérthette volna,hogy ez van,hozzon akkor mást. én is elég finnyás vagyok és sok mindent nem eszek meg. de ilyenkor készülök és van nálam valamilyen kaja. szóval mindketten hülyék voltatok...

te az anyázás miatt..

2016. szept. 2. 13:37
 36/37 anonim ***** válasza:
54%

Persze, utolsó, nem kellett volna anyázni. De hidd el, ez már bőven az a szint, amit nem lehet csak úgy tolerálni, meg jópofát vágni hozzá. Én elhiszem, hogy betelt az a bizonyos pohár a kérdezőnél. Mennyi mindennel készült már... rengeteg féle étellel várta, meg kínálta. Nem normális, hogy valaki ennyira finnyás legyen.

A kérdező mellesleg testépítő étrenden van. Ő is tisztában van vele, mit jelent táplálkozni, a testet megfelelően táplálni. Amit ez a kis majom csinál az nettó hülyeség. Szalámis zsömle, hát, mindjárt lefosom a bokámat, ennyire életképtelen, hogy lehet valaki?

2016. szept. 2. 13:48
 37/37 anonim ***** válasza:
Az tény és való, hogy amelyik nő a kajákban finnyás, az másban is az, ezt már én is tapasztaltam. Az a jó, ha jó étvággyal eszik meg sokfélét a nő, nekem férfiként fontos, hogy ne legyen pákosztos macska, aki túrja ki az ételt a tányér szélére, mert finnyás. Jó, nem kell mindent szeretni, de azért a legjobb, ha nem válogatós alapjában véve, mivel szeretek főzni és örömmel tölt el, ha jóízűen falja a kajámat...
2016. szept. 2. 15:29
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!