Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válogatós vagyok?
Figyelt kérdés
Udvarias, kedves, segítőkész, intelligens, igényes pasira vágyom, külsőre pedig legyen magas és izmos. Hogy szép vagyok-e nem tudom hisz a szépség relatív, de mindig van akinek kellenék viszont még ők sem közelítenek mondván hogy válogatok...Mit csinálhatnék h ne tünjek elérhetetlennek?
Én is ilyen vagyok. Tarts magad az elképzelésedhez és ne add alább. Előbb-utóbb egymásra találtok :)
27L
2014. nov. 17. 14:47
2/21 tarnai válasza:
Az vagy. Talán probáld ki vkivel, aki nem tökéletes.
3/21 anonim válasza:
Igen.
4/21 anonim válasza:
Kettes, amit leírt a kérdező, az nem feltétlenül tökéletes. Pl. lehet, hogy lesz valamilyen szépséghibája vagy tájszólása, akármi...
2014. nov. 17. 14:49
5/21 tarnai válasza:
Ez 12x elégíti ki a válogatós fogalmát: "Udvarias, kedves, segítőkész, intelligens, igényes pasira vágyom, külsőre pedig legyen magas és izmos."
2014. nov. 17. 14:51
6/21 tarnai válasza:
Négyes, olvasd a kérdést.
2014. nov. 17. 14:53
7/21 A kérdező kommentje:
Ismerek amugy ilyen pasit és ő sem tökéletes, van hibája de azt ide mégsem írom ki nehogy magára ismerjen. Viszont nekem azzal együtt lenne jó, csak pl ő szte is válogatok...bár sztem minden pasi válogatós nőre vágyik hisz ha annyira válogat kicsi az esély h megcsalja a leendő párját.
2014. nov. 17. 14:57
8/21 anonim válasza:
tarnai, hogy nézne már ki, ha minden mindegy alapon összejönne bárkivel?
Gondolom rád nem illik a felsorolás egy része, azért látod tökéletesnek, amit a kérdező leírt, pedig az első 5 alap kellene legyen minden férfinál, a magasságon nem lehet változtatni, foglalkozni bárki foglalkozhat a testével, ha akar. Ha nem, akkor ne akarjon olyan barátnőt, mint a kérdező.
2014. nov. 17. 14:58
9/21 anonim válasza:
Válogatsz, de nem vagy válogatós. Utóbbi már negatív jelző lenne. Amíg nem vársz el többet mint amit te magad is nyújtani tudsz, addig szerintem nincs ezzel semmi gond. Én hasonló cipőben járok férfiként, megjegyzem nem vagyok kigyúrt de még látványosan izmos sem, tehát nem önreklám és nem engem keresel. Elérhetetlennek pedig akkor nem fogsz tűnni, ha adsz visszajelzést a neked tetsző férfiaknak, ilyen egyszerű.
2014. nov. 17. 15:02
10/21 anonim válasza:
Sztem is az vagy, annak ellenére hogy én megfelelek a leírt kritériumoknak, nekem ez így taszító inkább.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!