Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon válogatós az ételekben a párom, mit tegyek?
Kérd meg, hogy sorolja fel, hogy miket szeret.
Bár az, hogy nem kóstolja meg mert tuti nem szereti úgy, hogy még sose ette kissé bunkóság.
Ha olyan fűszert használsz, amit még nem kóstolt, ne mondd meg neki, mi van benne!
Paprikást csinálj más húsból, vagy csirkecomb kicsontozva.
Na ez akkor most vagy valami elkényszetett gazdaggyerek, vagy anyuci kisfia akinek mindig az volt adva amit imád "anyuciszmemefénye papikázzon".
oké nekem is van egy feketelistám (elég hosszú) amiket nem eszem meg, de pl. volt barátnőm megismertetett pár új ajával amit sajnálok hogy anyám pl. nem készít olyat sose.
De ez túl nagy válogatósság már. Jó nem szabad mindent megenni - még a legigénytelenebb embernek is van pár tiltólistás kajája (még a prosztó apámna is volt aki mindent megzabált KIVÉVE a sárgaborsó-főzeléket)
az én barátom is nagyon válogatós, ő a zöldségeket nem volt hajlandó megenni, semmilyen saláta stb.
mikor összeköltöztünk megoldódott a dolog. mivel hétköznap nekem nincs kedvem főételekkel bajódni, csak egy salátát szoktam enni. úgyh megmondtam h az lesz és kész, vagy rendelhet magának
aztán azért igyekeztem olyan szószokat rátenni amiket szeret... és egy idő után megszokta, sőt megszerette.
és mostmár van h direkt azt akar enni, v köretnek ami korábban elképzelhetetlen volt. úgyh büszke vagyok magamra :D
én azt mondom h az egyetlen megoldás a kitartás és h legyél vele kicsit "szigorú" még akkoris ha ő nagyon nem akarja. vagypedig sz . rd le :D
bár az én páromnak is van azért olyan kaja, amit soha az életben nem fog megenni, mert szerinte büdös, de mivle nekem is vannak ilyenek, ezért ezekkel együtt kell élni. viszont egy csomó mindenre rálehet szoktatni egy pasit csak idő kérdése, ha elég lusta ahhoz h magának főzzön :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!