Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon válogatós az ételekben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon válogatós az ételekben a párom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 honapja vagyunk egyutt, kimondottan csak hetvegen fozok neki, amugy nagyon jol fozok, azelott sokaig etteremben dolgoztam, es imadok kulonlegessegeket es ujdonsagokat fozni. Kicsit fura volt, hogy huzta a szemoldoket h mi az ebed es mondtam hogy rozmaringos sult pisztrang.... a lenyeg: annyira de annyira valogatos h megmondta oszinten, hogy csak a huslevest, a paszulylevest, es a karfiol levest szereti, a tobbit nem, megeszi de nem nagy orommel.... masodik fogas??? Katasztrofa, semmilyen hust nem eszik amiben csont van, tehat csirkecomb, paprikas stb kilove....csinaltam neki multkor kinait, amikor mondtam mi az (sose evett meg) meg mondta h meg se fogja kostolni, mert o biztos benne h nem szereti, a paradicsom levesemet nem kostolta meg hiaba mondtam h nagyon finom, az erdelyi ragumat nem kostolta meg mert tarkonyt tettem bele, es o kijelentette h utalja a tarkonyt(sose evett meg allitolag).... a volt paromban vele szemben annyi volt jo, hogy BARMIT raktam ele mindig megette.... nem tudom mit kezdjek vele, nagyon szeretem de ez az oldala nagyon idegesit....mi tevo legyek? volt mar valaki hasonlo helyzetben??
2014. nov. 3. 19:02
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Kérd meg, hogy sorolja fel, hogy miket szeret.

Bár az, hogy nem kóstolja meg mert tuti nem szereti úgy, hogy még sose ette kissé bunkóság.

2014. nov. 3. 19:05
 2/12 anonim ***** válasza:
Mármint, ha ilyen nyersen fogalmazza meg.
2014. nov. 3. 19:05
 3/12 anonim ***** válasza:

Ha olyan fűszert használsz, amit még nem kóstolt, ne mondd meg neki, mi van benne!

Paprikást csinálj más húsból, vagy csirkecomb kicsontozva.

2014. nov. 3. 19:06
 4/12 anonim ***** válasza:
0%
Beszéljétek meg előre mi legyen az étel, ne csak úgy odategyél elé valamit... Magadnak meg főzz külön, ha olyanhoz van kedved amit ő nem szeret. Ne akard rákényszeríteni a kajáidat.
2014. nov. 3. 19:06
 5/12 anonim ***** válasza:
0%
Én is nagyon válogatós vagyok, hasonlóan, mint a párod. És nem venném jó néven, ha rám akarnák erőltetni azt, amihez egyszerűen nincs gusztusom.
2014. nov. 3. 19:07
 6/12 anonim ***** válasza:
nekem is főzhetnél finomságokat mert imádok enni ;) :D
2014. nov. 3. 19:07
 7/12 anonim ***** válasza:

Na ez akkor most vagy valami elkényszetett gazdaggyerek, vagy anyuci kisfia akinek mindig az volt adva amit imád "anyuciszmemefénye papikázzon".

oké nekem is van egy feketelistám (elég hosszú) amiket nem eszem meg, de pl. volt barátnőm megismertetett pár új ajával amit sajnálok hogy anyám pl. nem készít olyat sose.

De ez túl nagy válogatósság már. Jó nem szabad mindent megenni - még a legigénytelenebb embernek is van pár tiltólistás kajája (még a prosztó apámna is volt aki mindent megzabált KIVÉVE a sárgaborsó-főzeléket)

2014. nov. 3. 19:08
 8/12 anonim ***** válasza:
Zárd be egy cellába és éheztesd ki, és mikor már nagyon éhes akkor egyél előtte mindent amit ő nem eszik.
2014. nov. 3. 19:08
 9/12 anonim ***** válasza:

az én barátom is nagyon válogatós, ő a zöldségeket nem volt hajlandó megenni, semmilyen saláta stb.

mikor összeköltöztünk megoldódott a dolog. mivel hétköznap nekem nincs kedvem főételekkel bajódni, csak egy salátát szoktam enni. úgyh megmondtam h az lesz és kész, vagy rendelhet magának

aztán azért igyekeztem olyan szószokat rátenni amiket szeret... és egy idő után megszokta, sőt megszerette.

és mostmár van h direkt azt akar enni, v köretnek ami korábban elképzelhetetlen volt. úgyh büszke vagyok magamra :D

én azt mondom h az egyetlen megoldás a kitartás és h legyél vele kicsit "szigorú" még akkoris ha ő nagyon nem akarja. vagypedig sz . rd le :D

bár az én páromnak is van azért olyan kaja, amit soha az életben nem fog megenni, mert szerinte büdös, de mivle nekem is vannak ilyenek, ezért ezekkel együtt kell élni. viszont egy csomó mindenre rálehet szoktatni egy pasit csak idő kérdése, ha elég lusta ahhoz h magának főzzön :P

2014. nov. 3. 19:09
 10/12 A kérdező kommentje:
koszi a gyors valaszokat.... hatnah csak kicsit elszomorit h imadok fozni es nem igazan tudom kielni magam a fozesben, olyan keves dolog van amit szeret, de megfogadom a tanacsokat, meg fogok mindig kerdezni elore h mit fozzek, s ennyi, majd idovel berogzul, hogy miket szeret es azokat tokeletesitem a z izlesere. :)
2014. nov. 3. 19:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!