Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon válogatós az ételekben...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon válogatós az ételekben a párom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
3 honapja vagyunk egyutt, kimondottan csak hetvegen fozok neki, amugy nagyon jol fozok, azelott sokaig etteremben dolgoztam, es imadok kulonlegessegeket es ujdonsagokat fozni. Kicsit fura volt, hogy huzta a szemoldoket h mi az ebed es mondtam hogy rozmaringos sult pisztrang.... a lenyeg: annyira de annyira valogatos h megmondta oszinten, hogy csak a huslevest, a paszulylevest, es a karfiol levest szereti, a tobbit nem, megeszi de nem nagy orommel.... masodik fogas??? Katasztrofa, semmilyen hust nem eszik amiben csont van, tehat csirkecomb, paprikas stb kilove....csinaltam neki multkor kinait, amikor mondtam mi az (sose evett meg) meg mondta h meg se fogja kostolni, mert o biztos benne h nem szereti, a paradicsom levesemet nem kostolta meg hiaba mondtam h nagyon finom, az erdelyi ragumat nem kostolta meg mert tarkonyt tettem bele, es o kijelentette h utalja a tarkonyt(sose evett meg allitolag).... a volt paromban vele szemben annyi volt jo, hogy BARMIT raktam ele mindig megette.... nem tudom mit kezdjek vele, nagyon szeretem de ez az oldala nagyon idegesit....mi tevo legyek? volt mar valaki hasonlo helyzetben??
2014. nov. 3. 19:02
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Én is gyakran főzök öcsémnek meg néha a barátomat is meghívom. Habár nem vagyok éttermi dolgozó, az olasz konyhában elég otthonos vagyok, de a kínai, indiai ételek elkészítését is be merem vállalni, hála külföldi levelezőtársaimnak, akik nagyon szívesen osztanak meg velem recepteket. Kérdezd meg néha, hogy mit szeretne enni, ha ez nagyon aggaszt téged. L
2014. nov. 3. 19:13
 12/12 anonim ***** válasza:
Az én családomban is van olyan, aki a csontos húst nem eszi általában, csak ha nagyon-nagyon éhes. A te párod sajnos nemcsak válogatós, hanem előítéletes is. Olyan ételre mondja, hogy nem szereti, amit nem ismer. Ezen nem nagyon tudsz változtatni, bár a kiéheztetést javasolta valaki. De az ilyen ember inkább nem éhes, de meg sem kóstolja. Lehet, hogy nagyon egysíkúan főztek neki gyerek korában, tehát nem volt alkalma megismerni az ételeket, de az is előfordul, hogy pszichés oka van. Sajnálom, hogy ilyen problémával kell szembenézned. A főzés tudományodért meg fogadd elismerésem.
2014. nov. 3. 19:17
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!