Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Én vagyok válogatós, vagy csak szimplán nincs szerencsém?
16 éves vagyok. Pár hónapja bekövetkezett nálam egy afféle "hiányérzet" , nem értettem pontosan mi lehetett az oka. Erre többen azt mondták, egy barátra lenne szükségem és beláttam, hogy ez így igaz.
Ezzel nem is lenne probléma, de az eddigi "jelentkezők" közül egyiküknél sem éreztem hogy összejöhetne a dolog... persze volt egy srác, akivel minden jó lett volna, de pont ő nem érdeklődik ilyen téren irántam és ezt erőltetni butaság lenne. Lehet ronda a megfogalmazás, de aki nem kéne jön, aki pedig kéne, most valahogy elérhetetlen..Vagy ez ilyen kegyetlen dolog?
Nagyon szépen köszönöm a válaszokat.:)
aranyosak vagytok.
Köszönöm.:)
Nos, szerencsére sok pozitív visszajelzést kapok mind külsőre és belsőre egyaránt. Az más kérdés hogy élek e vele. Szóval lehet egy kis önbizalom sem ártana akkor mellé.
De a pozitív vijágnézettel sosem volt probléma .^^
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!