Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon válogatós vagyok. Így sose lesz barátom?
Hát, futni utálok.:D Azért leírom nekem mi lenne oké ezekből.:P Csillagnézés az jó, ázni nem szeretek, sétálni szeretek, párnacsata oké, hógolyó nem, mert hideg:D:D, szeretkezés mindenhol.. ezt nem tudom, most így nem tudnám elképzelni magamról, sütni ilyen új dolgokat találnék ki... pl hatlapos tortába, tehát, hogy kör alakú... meg ami még eszembe jut, moziba nem szeretném zavarni a többi embert:D Ááhh.. rám ez csak félig-meddig lenne jellemző úgy látszik.:))
Én is válogatós vagyok, de leszarom, nem tudom elképzelni, hogy ne találnék olyan lányt, aki Nekem tetszik és én is Neki.... Viszont én inkább sajnos külsőre vagyok az, persze belsőre is normális legyen meg minden, de szerintem inkább a külső az, amiben az vagyok. Ha Nekem lesz barátnőm... akkor Neked is lesz barátod hidd el!:) Pláne úgy, hogy Te már találtál olyat... ha 1 volt, minden esély meg van szerintem, hogy ilyen még igen is létezik.:D
20/f
Szerintem túl sok filmet néztél. Az élet nem Hollywood, főleg ha elkezdesz rendesen dolgozni.
36 F
Én is úgy látom, hogy agyilag picit éretlen vagy még, megrekedtél egy 15 éves tinilány észjárásánál és eszményképénél! "Szeretlekkicsim"
jó hír, hogy remélhetőleg pár éven belül kinövöd majd!
26F
Tisztára mint a keresztlányom.....nagy "kupi" van még odabenn....fiatal vagy még nagyon.
Az jó ha ez élet dolgairól van elképzelésed, de akkor leszel felnőtt és érett Nő, hogy ezeket csak alapnak tekinted. Nyitottnak kell lenni a másik felé és befogadónak...meghallgatod, amit mondani szeretne Neked és mérlegelsz!
Nem akarlak elkeseríteni, de ahogy telik az idő még válogatósabb leszel, és még több apró dologra fogsz odafigyelni és keresed a számodra "tökéletes párt", akit lehet, hogy soha nem fogsz megtalálni, vagy ha igen, akkor lehet, hogy nem fogsz Neki tetszeni!!!
Ismerek ilyen felfogású Nőt.... 2 diplomás értelmiségi, rendezett anyagi körülmények között él, senki nem elég jó Neki, de nagyon szeretne családot. Addig fog válogatni, amíg azon kapja magát, hogy betöltötte a 40-et, és az elveit feladva kapkodva hozzámegy egy olyan férfihez akihez semmilyen szinten nem vonzódik....és utána visszasírja a kidobott exeit!!!
A lényeg az, hogy 2 ember egymásban találja meg azt párt akire vágyik,és akit minden hibájával együtt szeretni tud....senki sem tökéletes!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!