Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem állok készen egy kapcsolatra vagy tényleg ilyen válogatós vagyok?
Már nem egy srác kérdezte tőlem, hogy járnék-e vele, de mindig elutasítottam őket. Vagy a külső, vagy a belső volt az ami nem tetszett. Többnyire azért inkább a belső. Most van egy srác, aki egy évvel fiatalabb nálam, de még egy pár évet letagadhatna. Fogalmam sincs mit tegyek, mert nem csúnya, csak hozzám képest annyira fiatalnak tűnik, meg alacsonyabb is nálam (én vagy 155). Tudom hogy ez is csak egy kifogás, mert a "méret" nem számít.. szerintetek mit kéne tennem?
14/L
Semmit, ha nem felel meg akkor nem jársz vele.
Nektek nőknek úgyis tízesével fognak jönni a hódolók és ha ilyen olyan indokból adsz esélyt mindegyiknek akkor gyorsan észreveszed majd hogy jártál a fél iskolával még év vége előtt XD
Persze ez nem igaz akkor ha csúnya vagy, akkor be kell érjed azzal ami van még ha akkora is mint a dákóm félbe hajtogatva XXXD
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!