Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek baj hogy ennyire válogatós vagy? 20/f
majd ha lesz egy komoly hosszú kapcsolatod rájössz, hogy mekkora hülye voltál, hogy nem éltél anno az adódó lehetőségekkel!
Ne válogass! Minden csajt meg lehet bökni egyszer!
Miért lenne benned a hiba?Ez a baj látod a társadalommal,ha valaki normálisabb az átlagnál,és vannak
elvei,akkor már is ciki amit művel.Szerintem szuper,hogy nem éred be pótlékkal,csak ne add fel!!:) Lehet hogy a környezetedben nem találsz megfelelő lányt,akkor menj egy kicsit távolabb és keresgélj olyan helyen ahol eddig még nem.
Szerintem klassz,hogy nem állsz be a sorba!:)))
18/L
Ez nekem is bajom, csak én ezt pozitívan fogom fel. Inkább legyen magányos, mint boldogtalan. Tehát válogatok, keresgélek. És ez nem azt jelenti, hogy nem élek a lehetőségekkel. Bulikon, ha adódik egy helyzet, meg kell ragadni. Nem muszáj azért folytatni. Ezzel is tapasztalatot gyűjtesz. Rányomulsz egy szép lányra egy bulin, összejösz vele az esétre. Ha belül nem olyan/másnap megbánod, akkor tovább álsz.
Tehát igen: Ha komolyat akarsz, akkor JÓL válogasd meg. Ne járj úgy, mint az első kommentelő, hogy félre kaccsintgat.
21F
Jó dolog az igényesség, előítéletesség viszont kevésbé, néha kell egy kis rugalmasság és elfogadás is. :) Néha pont annál találjuk meg amit keresünk aki kicsit az ellentétünk. Ha van kedved beszélgetni, írj. :)
23/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!