Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válogatós vagyok?
Figyelt kérdés
Udvarias, kedves, segítőkész, intelligens, igényes pasira vágyom, külsőre pedig legyen magas és izmos. Hogy szép vagyok-e nem tudom hisz a szépség relatív, de mindig van akinek kellenék viszont még ők sem közelítenek mondván hogy válogatok...Mit csinálhatnék h ne tünjek elérhetetlennek?
23/L
2014. nov. 17. 14:45
11/21 anonim válasza:
álmodozz te sok sortársad kínok közt éri el a 30at,a magánytól reszketve.Magad fölül nem illik választani.
12/21 tarnai válasza:
A magas izmossal kizárta a férfiak 95%-át, simán. (Kételkedők: Nézzetek körül magatok körül, és gyertek vissza reprezentatív statisztikával.) A maradék tételekből csak vagy igen, vagy nem alapon 99.9999% csökken a esély annak , párt talál. Nem azt írtam h dugjon mindenkivel, hanem azt, hogy engedjen a kritériumokból...
13/21 anonim válasza:
Kérdező csak azt kívánom találd meg minnél hamarabb a férfit aki tetszik, sőt már most odateremteném melléd, ha varázsló lennék :-)
De csak azért h kiess a párkeresők sorából minnél hamarabb, másoknak is nagyon jó lenne.
14/21 A kérdező kommentje:
Már megtaláltam , csak szte is válogatok...ajj nehéz az élet basszus.:-/
2014. nov. 17. 15:24
15/21 tarnai válasza:
Hálisten, megkönnyebbülhetünk! Sok unokát, egészséget, aranyeső hulljon Rátok!
16/21 anonim válasza:
Megtaláltad, a fene enné meg bárcsak felfigyelne rád, egymásba habarodnátok és egy khhmm ilyen nővel kevesebb lenne...
17/21 anonim válasza:
Mi bajotok is van vele? Mindenkinek vannak némi igényei...
19/21 anonim válasza:
A magason és az izmoson kívül ezek alap, normális elvárások.
20/21 anonim válasza:
Jellemző magas,izmos legyen de az észt és az intelligenciat sehol semmi olvastam,valahogy nem fura???
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!