Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem az exemnél, miután megcsaltam és elhagytam egy fiatalabb nőért?
Azt hittem jó üzletet csináltam amikor a 36 éves feleségemet lecseréltem egy 24 évesre, de nem . Már 4 éve együtt vagyunk, született két gyerekünk, de ő 28 éves korára rettenetesen megcsúnyult.Meghízott, nem ad magára. A haját levágatta a fűlèig, a körmei letöredezve, a bőre ráncosodik ! Elnyűtt mackónadrágokban jár, a szex is borzalmas, kitágult, és max. 2 hetente egy. Folyton veszekedünk, ilyenkor káromkodik is mint egy kocsis.
Ellenben az exfeleségem vékony, sportos , mindig ápoltan, csinos ruhákban, szoknyában, tűsarkúban látom, 2-3 havonta új frizurában. Bomlanak is utána a férfiak. 40 èves lesz augusztusban, de a mostani feleségem úgy néz ki mellette mintha az anyja lenne.Addig is gyönyörű volt míg együtt voltunk, de most olyan mint egy díva. Úgy érzem hogy ez valami isteni büntetés amiért úgy megörültem egy nála sokkal fiatalabb nőnek, aki akkor még nézett is ki valahogy, plusz a fiatalsága de most...a kutyának sem kell...A válàsunk utàn kb.1 év óta verem a fejem a falba. A mostani feleségemmel szégyellek mutatkozni , az exemre meg ha ránézek és tudom hogy az enyém volt, hát hadd ne mindjam milyen érzés.Szìves örömest otthagynám érte ez a rondasàgot. Ráadásul mostanában látok vele valami fiatalabb fickót, de nem tudom a pasija-e. Mivel próbálkozzak be nála ha nem is köszön ha összefutunk?
Te patkány... (már nem tudok rád szolidabb kifejezést)
Feltételezzük visszamész az exedhez, aztán ő is eligénytelenedik, utána meg vissza akarsz menni a mostani párodhoz?
Istenem segíts! Mekkora b.a.ro.m vagy. Remelem az exed visszafogad de csak bosszubol es majd megcsal fuvel faval es utana kidob. Es akkor a csunya feleseged se fogad mar vissza viszont lenyulja a sok tartasdiajt.
Ismerek ilyen mentalitasu pasikat, abszolut nulla tisztelettel beszelsz a felesegedrol es az elozot is le se izelted. Gusztustalan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!