Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet esélyem az exemnél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem az exemnél, miután megcsaltam és elhagytam egy fiatalabb nőért?

Figyelt kérdés

Azt hittem jó üzletet csináltam amikor a 36 éves feleségemet lecseréltem egy 24 évesre, de nem . Már 4 éve együtt vagyunk, született két gyerekünk, de ő 28 éves korára rettenetesen megcsúnyult.Meghízott, nem ad magára. A haját levágatta a fűlèig, a körmei letöredezve, a bőre ráncosodik ! Elnyűtt mackónadrágokban jár, a szex is borzalmas, kitágult, és max. 2 hetente egy. Folyton veszekedünk, ilyenkor káromkodik is mint egy kocsis.

Ellenben az exfeleségem vékony, sportos , mindig ápoltan, csinos ruhákban, szoknyában, tűsarkúban látom, 2-3 havonta új frizurában. Bomlanak is utána a férfiak. 40 èves lesz augusztusban, de a mostani feleségem úgy néz ki mellette mintha az anyja lenne.Addig is gyönyörű volt míg együtt voltunk, de most olyan mint egy díva. Úgy érzem hogy ez valami isteni büntetés amiért úgy megörültem egy nála sokkal fiatalabb nőnek, aki akkor még nézett is ki valahogy, plusz a fiatalsága de most...a kutyának sem kell...A válàsunk utàn kb.1 év óta verem a fejem a falba. A mostani feleségemmel szégyellek mutatkozni , az exemre meg ha ránézek és tudom hogy az enyém volt, hát hadd ne mindjam milyen érzés.Szìves örömest otthagynám érte ez a rondasàgot. Ráadásul mostanában látok vele valami fiatalabb fickót, de nem tudom a pasija-e. Mivel próbálkozzak be nála ha nem is köszön ha összefutunk?

2016. júl. 21. 10:30
1 2 3 4 5
 41/49 A kérdező kommentje:
Honnan tudod hogy nem kellek neki? Lehet több eséllyel indulok nála mint más mert már egyszer együtt voltunk, nem?
2016. júl. 22. 14:41
 42/49 anonim ***** válasza:
100%
Épp azért nem fog visszamenni hozzád, mert tudja, hogy mekkora féreg vagy.
2016. júl. 22. 14:44
 43/49 anonim ***** válasza:
Figyelj, ha csak egyszer is odamész hozzá, majd efféle válaszra számíts: "Ide hallgass: 36 éves koromban engem lecseréltél egy fiatalabb nőre, aki 4 év után olyan ronda lett, mint a bűn? Most pedig engem akarsz visszacsábítani? Hát vedd tudomásul, hogy nem megyek vissza. Nekem van egy új kapcsolatom, és a mostani párom jobban megbecsül, mint te annak idején!". Ha nekem most felbukkanna valaki a múltamból, hogy hibázott, és létesítsek vele kapcsolatot, biztosan elhajtanám.
2016. júl. 22. 17:03
 44/49 anonim ***** válasza:
Az utolsó mondat helyesen így hangzik: ha most felbukkanna valaki a múltamból, és közölné velem, hogy hibázott, létesítsek vele kapcsolatot, biztosan elhajtanám. Javítottam.
2016. júl. 22. 17:06
 45/49 anonim ***** válasza:
100%
Tudod ha valakivel egyszer együtt voltam, és csalódtam benne, nem megyek vissza hozzá.Pláne nem azért, mert, akivel megcsalt az most már nem elég jó neki.Az emberek nem ruhadarabok, hogy cserélgesd őket az igényeid szerint...
2016. júl. 22. 17:28
 46/49 anonim ***** válasza:
100%
Na, erre csak azt tudom mondani a 45-ös válaszolónak, hogy: ott a pont! :P :D
2016. júl. 22. 17:30
 47/49 anonim ***** válasza:
100%

Te patkány... (már nem tudok rád szolidabb kifejezést)

Feltételezzük visszamész az exedhez, aztán ő is eligénytelenedik, utána meg vissza akarsz menni a mostani párodhoz?

2016. júl. 22. 17:46
 48/49 anonim ***** válasza:

Istenem segíts! Mekkora b.a.ro.m vagy. Remelem az exed visszafogad de csak bosszubol es majd megcsal fuvel faval es utana kidob. Es akkor a csunya feleseged se fogad mar vissza viszont lenyulja a sok tartasdiajt.

Ismerek ilyen mentalitasu pasikat, abszolut nulla tisztelettel beszelsz a felesegedrol es az elozot is le se izelted. Gusztustalan.

2016. júl. 23. 16:59
 49/49 anonim ***** válasza:
76%
Ha ennyire tiszteletlen vagy a nőkkel, ne csodálkozz, hogy nem lesz majd ezek után normális kapcsolatod! A nők nem játékszerek vagy használati tárgyak, amelyeket, ha meguntuk vagy tönkrement, akkor lecseréljük!
2016. júl. 26. 22:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!