Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért érzem úgy minta megcsaltam volna?
Figyelt kérdés
Egyik barátom átjott és beszélgettünk és ölelgettet és olyan érzésem van mintha a páromat meg csaltam volna pedig nem tortent semmi olyan ez miert van?2016. máj. 11. 15:31
2/17 anonim válasza:
- Fiatal vagy
- Friss kapcsolat
- Még nem alakult ki köztetek az a mély, bizalommal teli kötődés, aminek megléte esetén ez nem okozna problémát
- Valószínűleg az a barátod akar tőled valamit, vagy csak szimplán bejössz neki, és ezt Te is érzed
Így hirtelen ennyi jutott eszembe.
3/17 A kérdező kommentje:
Miert engedem hogy olelgessen pl mert ismerem.... a paronmal 3 eve vagyunk egyutt igy a bizalom pl meg van
2016. máj. 11. 15:40
5/17 anonim válasza:
Ismerek én is nőket mégsem engedem,hogy ölelgessenek ha van barátnőm....
6/17 anonim válasza:
Az ilyen típusú lányoktól irtózom, persze körülmény függő mit értesz ölelgetés alatt, lehet az az hogy meséltél vmi szomorút és egy pillanatra átkarolt vagy vmi viccet mondott és átkarol és te elhúzódtál röhögve ezek nyilván nem számítanak, de cskaúgy mi a fenének ölelgessen? Otta pasid arra nem?
7/17 anonim válasza:
Jameg köszönésnél valami jobb barát esetleg az oké átkarol egy pillanatra.
8/17 anonim válasza:
Én akkorát röhögtem tőletek.
A megtestesült magyar önbizalomhiány vagytok :)
Miért ne ölelhetné meg egy barátja?
9/17 A kérdező kommentje:
Furcsa hogy mert baj ha megolel meg ha van testi kontakt ket barát kozott olyat nem csinált hogy meg csokolt volna ... meg az h olelésre ott van a pasim van olyan szerintem hogy nem mindig a párja ölelésére vagyik az ember szerintem ..:/ meg igen ez a barat regen fontos volt szamokra nagyob es meg szokott hogy olelkezunk meg osszebujjunk egy kicsit.de z a baj hogy sokan azt mondjak h szerelme belem es az nem jo...
2016. máj. 11. 17:50
10/17 anonim válasza:
Nem a baràtja ölelésére vàgyik:)))) majd jön nem a baràtja nyelvére vàgyik, maj nem a baràtja ujjàra végül nem a baràtja pisilőjére:)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!