Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem megőrülök. Fél évvel ezelőtt megcsaltam a barátomat. Megbocsátott. De most folyton ez kísért. Mindenhol azt a másikat látom. Minden álmomban ő szerepel, és tudom, hogy álmodok, és fel akarok ébredni, de nem megy. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
2016. ápr. 4. 22:09
1/13 anonim válasza:
érzel iránta valamit? ha igen, szexuális vonzalom, vagy több annál?
2/13 A kérdező kommentje:
Nem érzek iránta semmit, nagyon bánom a törteénteket, bár akkor éreztem valamit. A szexális vonzalom megvan.
2016. ápr. 4. 22:52
3/13 anonim válasza:
és akkor le is feküdtetek, vagy csak pl csók volt? mert akkor lehet, hogy simán csak a beteljesületlen szexuális vágy miatt tér vissza az álmaidban.
de simán lehet, hogy a bűntudat miatt álmodsz vele.
4/13 A kérdező kommentje:
Le is feküdtünk. Nem tudom miért, de nagyon zavar Mostmár. Valamelyik nap úgy ébredtem, hogy össze-vissza karmoltam a nyakamat. Álmomban.
2016. ápr. 4. 22:56
5/13 anonim válasza:
Ez már a te sarad, ezért megkaptad, megkapod a jussodat. Mardos a bűntudatod és a lelkiismereted, de meg is érdemled. Gondolkodni, kommunikálni az luxust volt ugye?
6/13 anonim válasza:
talán az az oka, hogy bár a barátod megbocsátott, te nem bocsátottál meg magadnak. pláne, hogy ott a mai napig jelen lévő szexuális vonzalom, ami még jobban fokozza a bűntudatot.
7/13 A kérdező kommentje:
Tehát ez ellen semmit se lehet ten I?
2016. ápr. 5. 07:26
8/13 A kérdező kommentje:
*tenni
2016. ápr. 5. 07:26
9/13 anonim válasza:
A bajokat, problémákat meg szokták beszélni, javítani egy kapcsolaton ha lehet, vagy szakítani.
Nem összefeküdni kell mással, majd utána gondolkodni hogy mi a f.@szt csináltál. Gondolkozz mielőtt cselekszel, ne utólag kapj a fejedhez, amikor már késő.
Az ilyen sablon dumákat meg hagyd hogy:-Nem akartam, ne haragudj és társai.
Ha velem játszottad volna ezt el, kihajítottam volna a cuccaidat veled együtt és mehetnél oda vissza ahhoz, akivel összebújtál.
A bizalmat ne játszd el, most már tanulsz belőle.
10/13 A kérdező kommentje:
Akkor most mi legten? Szakítsunk?
2016. ápr. 5. 11:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!