Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek ha úgy érzem elhidegültünk a pasimmal de nem akarok szakítani?
Figyelt kérdés
Akkor megpróbálnám röviden elmagyarázni. Lassan 4 éve vagyunk együtt,eljegyzett, összeköltöztünk, van egy kisbabánk és tervezzük az esküvőt. Az elején minden tökéletes volt mint egy romantikus film csak a másik létezett...stb tudjátok hogy van ez. Most viszont már nem figyelünk annyira oda a másikra nem keressük annyit egymás társaságát mint régen valahogy már nem olyan a kapcsolatunk és pedig mondja hogy szeret és bizonyítja is különböző ajándékokkal,gesztusokkal de már nem érzem annyira mint az elején szóval kicsit kezd kihűlni a kapcsolatunk és fogalmam sincs mit tegyek...olyanok vagyunk mint akik már 30 éve együtt vannak. Inkább hasonlítunk egy nyugdíjas házaspárra mint egy fiatal szerelmespárra akik csak pár éve vannak együtt. Mostanában többet tölt a hobbikaival időt a haverjaival 3 műszakban dolgozik szóval nagyon keveset vagyunk együtt de amikor velem lehetne akkor is inkább leül a számítógép elé. Meg egyre tütelmetlenebb velem. Ha nem értek valamihez vagy nem tudok valamit nincs az a "semmi baj szívem majd megoldjuk" vagy hasonlo hanem egyből kiakad türelmetlen velem. Én próbálok bizonyítani próbálok egyszerre jó anya barátnő és nő lenni de nem tudom még mit tehetnék. Az a baj hogy régen mondta is és bizonyitotta is hogy szeret...most már csak mondja....meg legfeljebb néha vesz valamo aprosagot mint feljebb emlitettem...tehát tömören leszögezve már nincs meg az a szemvedély a kapcsolatunkban mint az elején...ugye sokan sajnos ilyenkor szoktak szétmenni..:/ de én szeretném ha újra olyan lenne mint régen. Mit tehetnék/tehetnénk? Olyanok válaszának pláne örülnék akik hasonló helyzetben voltak/vannak. FIÚK!ti mi az amitől "újra" beleszeretnétek a barátnőtökbe ha már úgy érzitek kezd kihülni a kapcsolat? Mi az ami ujra felébreszti bennetek a szerelmet?2016. márc. 28. 23:50
1/5 zyprexaaa válasza:
Ha tudod,h mi változott "Most viszont már nem figyelünk annyira oda a másikra nem keressük egymás társaságát... " akkor talán ezen kellene változtatni.Ha sokat dolgozik és fáradt próbálj terhet levenni róla.Ha neked változik a hozzáállásod remélhetőleg az övé is fog.Azt gondolom a kapcsolatokért minden nap tenni kell vmi jót ha én vagyok rosszabb paszban a másiknak és ha ő nekem.
2/5 anonim válasza:
Várd meg amíg teljesen elhidegültök, utána könnyű lesz szakítani.
3/5 anonim válasza:
Mikor változott meg a hozzáállása?
A gyerekkel foglalkozik? A munkáját szereti, vagy csak kell a pénz?
Mindig ingerült vagy csak néha türelmetlen Veled szemben?
Van közös program? Eljártok kirándulni, sétálni?
A leírtak alapján a párod nem érzi jól magát a bőrében, valami miatt frusztrált lett, ennek az okát kéne kideríteni.
Amit jó jelnek tartok, hogy a kis apróságok arra utalnak, hogy gondol Rád, vagyis a vonzalom még meg van. Le kéne ülni beszélgetni, és kitalálni hogyan tudná levezetni a feszültséget.....veletek és nem kizárólag a barátai körében.
38F
4/5 anonim válasza:
Szerintem túl sokat vársz tőle. Dolgozik három műszakban, gondolom azért a picivel is foglalkozik Ő is és csodálkozol, hogy kell neki az egyedüllét, vagy, hogy amikor pihen akkor leüljön kicsit gépezni vagy elmenjen a haverokkal? Nem ismerem a kapcsolatotokat és az arányokat sem de szerintem hagyd egy kicsit élni.
5/5 anonim válasza:
Ha a gyereket le tudod passzolni nagyinak, hívd meg mozizni, vagy étterembe, ahol csak ti ketten vagytok, és egymásra tudtok figyelni. Azt mondják, ez segIt. Sőt, ebből rendszert kell csinálni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!