Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy rosszul működő párkapcsolatom. (már csak a gyerekért vagyunk együtt) de nem akarok szüleimhez hazaköltözni. Mit tegyek?
Párommal nem vagyunk közös kasszán, de 28 ezer + családi pótlékból nem lehet megélni.
Szüleim segítenének, sőt azt szeretnék, hogy hazaköltözzek.
De itthon anyummal nem jó a kapcsolatuk és rettenetesen igénytelen minden szempontból. Nem akarom, hogy a gyerekem ezt lássa minden nap.
Ti mit tennétek? Hazajönnétek úgy, hogy hátha megváltozik majd?
Mit jelent pontosan a rosszul működő párkapcsolat,
Nem mindegy.
Ha ver,vagy ilyesmi,azonnal hagyd ott.
Szerintem költözz haza,rendezd a kapcsolatod anyukáddal.
igénytelenség van,
Segíts a házimunkában.
Nem üt, nem ver csak már lelkileg nem bírom.
Úgy érzem én többet fordítok a kapcsolatba, mint ő.
És a gyerekre is.(Tudom én vagyok az anyja, nekem kell nevelni.)
ideiglenes megoldásban kell gondolkoznod,ahogy előttem is írják!
a gyermekeid és a tető a fejetek felett a legfontosabb! nem vagy olyan pozícióban,hogy válogass sajnos! nézd a gyerekek érdekeit, felelősséggel tartozol irántuk! költözz a szüleidhez,és próbáld rábírni őket a tisztább háztartásra,segíts be. Tudom nem vigasz és biztosan millió dolog van most a fejedben,de jobb ötletem nincs.Ha elköltözöl végre a rossz kapcsolatból,legalább van esélyed a jobb életre.
gyerekek bölcsibe/oviba, és mész melózni.
talán melózni kellett volna gyerekek előtt....ugye ugye
Feltett egy kérdést,nem azt kérte szerintem,hogy turkáljunk az életében,semmilyen információkból akármire következtetve,és baxtatva.
Szerintem.
Tudom,a napi stresszt le kell adni valahol,de....ne egy ilyen kérdésnél.
Szerintem.
akkor szted mit csináljon?
menjen a híd alá?
ha nincs egy forintja se, akkor költözzön haza, gyerekeket adja oviba és menjen dolgozni. bár ha eddig nem dolgozott, akkor kereshet új apucit is, az biztos csábítóbb opció
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!