Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tanácsot szeretnék kérni. Van egy rosszul működő párkapcsolatom. (már csak a gyerekért vagyunk együtt) de nem akarok szüleimhez hazaköltözni. Mit tegyek?
Párommal nem vagyunk közös kasszán, de 28 ezer + családi pótlékból nem lehet megélni.
Szüleim segítenének, sőt azt szeretnék, hogy hazaköltözzek.
De itthon anyummal nem jó a kapcsolatuk és rettenetesen igénytelen minden szempontból. Nem akarom, hogy a gyerekem ezt lássa minden nap.
Ti mit tennétek? Hazajönnétek úgy, hogy hátha megváltozik majd?
Esetleg azét kapok 28 ezret mert már a gyerkőc elmúlt 2 éves és ahonnan eljöttem oda nem tudok visszamenni dolgozni.
Ugyanis nem volt olyan szerencsém, hogy apuci és anyuci betegyen egy jó menő irodába ahová vissza tudok menni.
4 műszakba meg nem mehetek vissza a sorra.
Hiába veszem ki a részemet a házimunkából fél óra múlva ugyanolyan lesz a rendetlenség.
Nem akarom azt mutatni a gyereknek, hogy hazajön valaki a munkából 2-3óra körül és a du. hátra levő részébe nem csinál nagymama semmit csak fekszik.
talán tanulni kellett volna, ha meg elmúlt 2 éves, add be bölcsibe és kész.
vége az ingyenlétnek
Nem tudom ki vagy kedves kötekedő, de nagyon elítélsz.
Honnan tudod, hogy ki vagyok és milyen az életem?
Feltettem egy kérdést és erre válaszokat várok nem elítélést.
De nem védekezek mert van szakmám is, volt munkám is és bár még párommal együtt élek sosem mentem hozzá pénzért kuncsorogni, mert nekem elfogyott.
Meg 27 évesen nem ciki szerintem, hogy gyereket vállaltam annak ellenére, hogy most csak 28 ezret kapok. Volt ez másképp is.
Állást meg akinek van gyereke az tudja, hogy mennyire nehéz találni annak ellenére is, hogy jó szakma(szakmák) vannak a kezükben.Főleg vidéken...
írták már, leírom újra: költözz haza, gyerek oviba bölcsibe, te meg melóba.
Amugy az rossz kifogás hogy nem voltál protekciós azért nem vesznek vissza, ezt érzed te is remélem.
Ha tanultál volna akkor lenne normális szakmád - 4 műszak a soron az jó szakma? És miért ne ehetnél vissza? Rangon aluli vagy mi?
"Nem akarom azt mutatni a gyereknek, hogy hazajön valaki a munkából 2-3óra körül és a du. hátra levő részébe nem csinál nagymama semmit csak fekszik." - mint irták nem örökre szól ez, átmeneti állapot, a gyerek két éves, ha ügyes vagy akkor mire annyi idős lesz, hogy ezt a "rossz" szokást ellesné már elköltöztök.
Plusz ha szétmentek a pároddal akkor még gyerektartásnak is kellene csorognia.
Ismét leírom van normális szakmám.
Csak nem tudtam benne elhelyezkedni ugyanis olyan jó helyen lakunk, hogy kihalásos módszerrel lehet bekerülni bárhová is.
és mivel úgy éreztem 22 évesen ciki már szüleim nyakán élősködni elmentem dolgozni. Ez egy gyárba sikerült.
Szóval se buta nem vagyok, se tanulatlan csak a sors így hozta.
A munkát meg folyamatosan keresem de nem egyszerű. Főleg úgy, hogy gyakorlatom ami nincs. Szakma ide, szakma oda...
Kedves kötekedő, most úgy bánsz velem mintha neked kellene eltartanod a gyerekemet.
Pedig nem pénzért könyörgök csak tanácsot kértem.
Sikerült állást találnom, ha minden jól megy 1-2 héten belül kezdek. :)
Köszönöm mindenkinek a választ. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!