Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagyon elhidegültünk a párommal rendbe lehet ezt még hozni, hogyan? (Többi lent)
Van egy 7 hetes kislanyunk.A terhessegem előtt nagyon nagy volt a szerelem akkor 1 eve voltunk egyutt a párommal.Aztán teherbe este nem volt tervezett a baba szóval én az első ijedségemben el is akartam vetetni de ő viszomt meg szerette volna tartani sokat beszélgettunk hogy megoldjuk nem lesz semmi gond így megtartottuk.En a terhessegem elejen nagyon feltem a felelossegtol hogy en erre meg nem allok keszen de o mindig batoritott hogy nem lesz semmi gond.Összeköltöztünk,mivel a parom nem magyar így én jöttem ki hozzá lakni Svájcba.A terhesség alatt már nem volt olyan langoló a szerelem mint az előtt de elvoltunk és boldogok is.Aztán jött a szules ami nagyon nehez volt es az elmult 7 hétben rettenetessen eltavolodtunk egymastól.Ő nem olyan mint amilyennek gondoltam hogy lesz.Elég ingerült ha valamit mondok mar sértésnek veszi.Nem úgy viselkedik a babával ahogy en gondoltam hogy fog.Nincs turelme.De sokszor nekem sem.Néha olyan mintha két babám lenne...azt mondja hogy nem mutatom ki neki hogy szeretem de valahogy annyira nem vagyok meg onmagam.Már ő sem úgy érez iràntam mint előtte és én sem.Nagyon félek hogy ez így nem fog működni mert valahol az a szerelem elveszett vagy nem tudom.Nem is kívánom egyátalán a szexet.Tegnap oda adtuk a picit a nagymamának 2 órára és elmentünk vacsorázni hogy megbeszéljük a dolgokat.(nekem vegig a babán járt az agyam hogy vajon sír-e és egyszerűen nem tudtam csak jól érezni magam mert folyton az járt az eszembe hogy ugy is mindjart mennunk kell.)Úgyhogy lett belőle hogy azt mondtuk hogy valamit tennunk kell hogy rendbe hozzuk meg kell probalni a baba miatt is.De nem tudjuk hogyan tudnánk rendbe hozni?Tippek? Én abban reménykedek ha a baba nagyobb lesz és nem fogom szoptatni akkor könnyebb lesz újra a "régi" lenni.Mi elotte mentunk minden felé nem voltunk otthon ulok és szerintem ez is rátesz egy lapáttal hogy az eddigi eletunk teljesen megvaltozott.De én tényleg úgy érzem hogy én nem vagyok szerelmes már :S egyszerűen nem tudom mit érzek.Köszönöm a válaszokat!
23
Depresszió?
Szülés utáni depresszió nem ritka nőknél.
Igen,megváltozott az életetek,dehát ez ezzel jár,tudhattátok volna.
Mit tehettek?
Sok beszélgetés, kompromisszum.
Más nincs.
Ha valaki miatt,akkor a kölyök miatt érdemes megpróbálni rendbe hozni a dolgokat.
Őszinteség.
Ilyenkor nagyon fontos, a ki nem mondott szavak,csak növelik a feszültséget.
Fel a fejjel :)
Szerintem is ez a probléma, amit az első 2 írt. Megváltoztak a hormonok, esetleg szülés utáni depresszió alakult ki, nem tudni.
Nekem a fogamzásgátló borította fel teljesen a hormonjaim, depis lettem tőle, idegesített, amit a párom csinált, mindent rossznak láttam, de valójában minden ugyanolyan volt, csak én képzeltem bele mást és emiatt voltam ingerült. Ezért a párom felé is ingerültebb, türelmetlenebb voltam és ez nagyon kihat azért a kapcsolatra. Szóval szeritnem elsőnek próbáljátok megoldani ezt, esetleg szakemberhez fordulni, ne egyből a szakításon gondolkozni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!