Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párommal elhidegültünk egymástól. Mit tegyek?
Hát valószínűleg nehezen csiszolódtok össze, vagy pedig a nagy szerelem meg a rózsaszín köd kezd oszlani, és előjönnek a problémák és egymás hibái. Én azért elgondolkodnék, hogy mégis miért veszekedtek? Főleg apróságokon... Én még soha nem vesztem össze a párommal, pedig lassan 3 és fél éve együtt vagyunk. Ha sokat stresszeltek, és egymáson vezetitek le a feszültséget, az okozhatja ezt. Esetleg túl sok időt töltetek együtt, nem hagytok teret, szabadidőt egymásnak.
Nehéz így konkrétumot mondani, esetleg ha írnál valami példát, stb.
Ide figyelj, kezdjünk mindent az elején. Apró dolgok, oké. Nos, ha késel, az pont az pont a másik semmibevételét jelenti. Ez így van, nem én találtam ki. (mellesleg sajnos én is többet kések a "kelleténél.." tehát tudom milyen kínos, mégis le kell róla szokni, hosszútávon senki se viseli el!)
Szóval ilyenekkel tényleg adj okot rá, h haragudjon rád.
Másodszor az apróbb viták.. el lehet kerülni. Mikor vmin megint összekaptok, számolj el 10-ig (vagy csak 5-ig) mosolyogj rá és öleld meg. Aztán adj neki egy puszit, és mondd, h sajnálod, nem szeretnéd, ha állandóan csak ilyen hülyeségeken vitáznátok. Ha ő is mondja, h sajnálja, akkor ok. Ha pedig ezt már sokszor eljátszottad, és ő még mindig nem teszi hozzá, h ő is, akkor viszont tényleg gond van, mert tényyleg azt hiszi, mindenért te vagy a hibás, és elvárja, h magadravállalj mindent.
Ha közösen megegyeztek, h szeretitek egymást, és egyyütt akartok maradni, akkor sikerülni fog! Ha a szerelmetek elég erős, legyőzi ezt a sok értelmetlen dolgot, és vitát!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!