Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párommal elhidegültünk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párommal elhidegültünk egymástól. Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Fél év hogy együtt vagyunk a barátommal. És én angyon szeretem őt. És ő is engem. De mostanság rengeteget veszekszünk, szinte minden nap összekapunk valami apró dolgon. Félek hogy el fog hagyni, mert azt mondta mégegy ilyen hiszti és komolyan elgondolkodik hogy mi legyen velünk. De én akarom őt, hiszen imádom. Lehet én vagyok a hibás, de segítsetek, mivel szorítsam újta magamhoz? Van valakinek valami trükkje? :) Segíítsetek :(
2008. jún. 30. 21:53
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát valószínűleg nehezen csiszolódtok össze, vagy pedig a nagy szerelem meg a rózsaszín köd kezd oszlani, és előjönnek a problémák és egymás hibái. Én azért elgondolkodnék, hogy mégis miért veszekedtek? Főleg apróságokon... Én még soha nem vesztem össze a párommal, pedig lassan 3 és fél éve együtt vagyunk. Ha sokat stresszeltek, és egymáson vezetitek le a feszültséget, az okozhatja ezt. Esetleg túl sok időt töltetek együtt, nem hagytok teret, szabadidőt egymásnak.

Nehéz így konkrétumot mondani, esetleg ha írnál valami példát, stb.

2008. jún. 30. 22:00
 2/6 A kérdező kommentje:
Például ha kések, akkor kiakad, hogy miaz hogy ő vár rám. Vagy például ha vitázunk akkor természetesen én mennjek oda hozzá békülni, ő nem jönne. Ez az ő hülyesége. Sajnos igen apróságokon veszünk össze, de szerelmesek vagyunk, ettől függetlenül. A szexel sincs semmi baj, ha együtt vagyunk imádjuk egymást...de ha jönnek a viták már nem minden olyan szép mint volt :(
2008. jún. 30. 22:04
 3/6 anonim ***** válasza:
szerintem beszéljétek meg. ne csak te gondolkodj el, minden veszekedés 2 emberen múlik. neki is csinélni kéne valamit, nem? vagy ez hogy megy? megsért téged és még te mész oda hozzá bocsánatot kérni?
2008. júl. 1. 09:13
 4/6 anonim ***** válasza:

Ide figyelj, kezdjünk mindent az elején. Apró dolgok, oké. Nos, ha késel, az pont az pont a másik semmibevételét jelenti. Ez így van, nem én találtam ki. (mellesleg sajnos én is többet kések a "kelleténél.." tehát tudom milyen kínos, mégis le kell róla szokni, hosszútávon senki se viseli el!)

Szóval ilyenekkel tényleg adj okot rá, h haragudjon rád.

Másodszor az apróbb viták.. el lehet kerülni. Mikor vmin megint összekaptok, számolj el 10-ig (vagy csak 5-ig) mosolyogj rá és öleld meg. Aztán adj neki egy puszit, és mondd, h sajnálod, nem szeretnéd, ha állandóan csak ilyen hülyeségeken vitáznátok. Ha ő is mondja, h sajnálja, akkor ok. Ha pedig ezt már sokszor eljátszottad, és ő még mindig nem teszi hozzá, h ő is, akkor viszont tényleg gond van, mert tényyleg azt hiszi, mindenért te vagy a hibás, és elvárja, h magadravállalj mindent.

Ha közösen megegyeztek, h szeretitek egymást, és egyyütt akartok maradni, akkor sikerülni fog! Ha a szerelmetek elég erős, legyőzi ezt a sok értelmetlen dolgot, és vitát!

2008. júl. 1. 11:41
 5/6 anonim ***** válasza:
Bocsi a helyesírási hibákért :S
2008. júl. 1. 11:42
 6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a segítséget, és a tippeket, sokat segítettetek!
2008. júl. 1. 14:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!