Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Úgy érzem megőrülök. Fél évvel ezelőtt megcsaltam a barátomat. Megbocsátott. De most folyton ez kísért. Mindenhol azt a másikat látom. Minden álmomban ő szerepel, és tudom, hogy álmodok, és fel akarok ébredni, de nem megy. Mit tegyek?
Azt neked kell érezni hogy mit akarsz.
Ne mi döntsünk helyetted. Önálló ember vagy, önálló gondolkodással, érzelmekkel. (ami még gyerekcipőben jár nálad.)
Jól van, azért nem kell feleslegesen osztani az észt a nyilvánvalóról. Rossz lépés volt, gondolom a kérdező is tanult belőle és pont.
Le kell zárni ezt a dolgot, senkinek nem könnyű, de fél év azért fél év, túl kell lépni a dolgon, fogd fel tanulópénznek. HA tudod hogy jól döntöttél, hogy a kapcsolatban maradtál és együtt vagytok, akkor ne marcangold magad tovább, próbálj meg túl lépni rajta te is.
Minden rendben a kapcsolatodban, szexuálisan minden vágyadat ki tudod a pároddal élni? Mert ha hiányzott valami, amire vágytál, és ráadásul nem szűnt meg, tehát valójában nem csak pillanatnyi hévből rohantátok le egymást, hanem a háttérben te mást szeretnél, akkor szembe kell nézni vele.
Ha erről nincs szó, akkor le kell zárnia történteket magadban.
Ismerek olyat, akinek sikerült. (Magam részéről nem tudom elképzelni, nem biztos, hogy menne, de közeli barátnőm barátjának, aki hasonlóképp élte át a dolgokat, miután megcsalta őt, és barátnőmnek is sikerült. persze szerintem barátnőmnek rosszabb volt ezt átélni, de azóta is rendben vannak. ennek már több mint egy éve)
25N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!