Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért érzem úgy minta megcsalt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért érzem úgy minta megcsaltam volna?

Figyelt kérdés
Egyik barátom átjott és beszélgettünk és ölelgettet és olyan érzésem van mintha a páromat meg csaltam volna pedig nem tortent semmi olyan ez miert van?

2016. máj. 11. 15:31
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:

Valószínűleg azért érzed úgy magad, mintha rosszat tettél volna, mert bogarat ültettek a füledbe azok, akik szerint szerelmes beléd a barátod. És nyilván nem gond két barát közt egy ölelés, de ha az egyik szerelmes a másikba, akkor annak egészen más árnyalata van, szerintem ez zavar.

Most gondold el, a párodnak meséled:

1) Itt járt a barátom, megölelgettük egymást kicsit.

2) Itt járt a barátom, aki lehet, hogy szerelmes belém, megölelgettük egymást kicsit.

Más íze van a dolognak, nem?

Talán tisztába kellene jönnöd a barátod valódi érzelmeivel irántad.

2016. máj. 13. 16:31
 12/17 anonim ***** válasza:
52%

Kedves Kérdező!

Sok szeretettel elmondom neked, hogy gyökér vagy.

2016. máj. 13. 16:32
 13/17 anonim ***** válasza:
Fiúk, és lányok között van, de férfi, és nő között nincs barátság. Az egyik fél mindig többet akar.
2016. máj. 13. 16:38
 14/17 A kérdező kommentje:

Igen tudom ha én 100% tudnám hogy szerelmes belém akkor nem hagynám mert tudom hoy az a páromnak is rosszul esne ha olyan olelgett aki szerelmes belem meg tudom h a haveromnak is rosz . A párom meg tudja hogy közvetlen vagyok igy ismert meg igy jottunk ossze hogy akivel barati visszonyom van azzal szivesen ölelkezzek,de semmi olyat nem teszek ami megcsalásnak bizonyul..

Aki meg azt irta gyökér vagyok az max te vagy mert plyan begyepesedett vagy hogy csak a parom letezik stb stb es senki se nyuljon hozzám szokásos hulye felfogasok..

2016. máj. 13. 16:39
 15/17 A kérdező kommentje:
13 valaszolo szerintem férfi és nő kozott is van mert en pl egy ferfiba jobban meg bizok mint a noi ismeroseimbe mert a pasikba baratsag szempontjabol igy nem csalodtam hogy elmondtam valamit es tovabb adta volna a nőkbe jobban csalodtam ilyeb teren..
2016. máj. 13. 16:42
 16/17 anonim ***** válasza:

A férfi barát is továbbadja ne aggodj csak arrol te nem tudsz mert nem a barátnodnek ádja tovább aki visszmondja neked hanem egy haverjának akivel te nem vagy olyan jóba...

Amugy ha azt az olelgetést rossznak érzed valoszinuleg az is volt mert a haverod máshogy viszonyul hozzád mint te hozzá és ez tudatalatt átjott neked

2016. máj. 13. 17:49
 17/17 anonim ***** válasza:

#15 Amire te gondolsz, az nem barátság, hanem bizalom.

De igazad van. A férfiakban bízhatsz, de a nőkben nem.

Egy - két félresikerültet leszámítva, ők valóban tovább adják a titkodat, de őket a férfiak fiúknak, gyereknek nevezik.

2016. máj. 13. 18:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!