Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Lehet esélyem az exemnél,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lehet esélyem az exemnél, miután megcsaltam és elhagytam egy fiatalabb nőért?

Figyelt kérdés

Azt hittem jó üzletet csináltam amikor a 36 éves feleségemet lecseréltem egy 24 évesre, de nem . Már 4 éve együtt vagyunk, született két gyerekünk, de ő 28 éves korára rettenetesen megcsúnyult.Meghízott, nem ad magára. A haját levágatta a fűlèig, a körmei letöredezve, a bőre ráncosodik ! Elnyűtt mackónadrágokban jár, a szex is borzalmas, kitágult, és max. 2 hetente egy. Folyton veszekedünk, ilyenkor káromkodik is mint egy kocsis.

Ellenben az exfeleségem vékony, sportos , mindig ápoltan, csinos ruhákban, szoknyában, tűsarkúban látom, 2-3 havonta új frizurában. Bomlanak is utána a férfiak. 40 èves lesz augusztusban, de a mostani feleségem úgy néz ki mellette mintha az anyja lenne.Addig is gyönyörű volt míg együtt voltunk, de most olyan mint egy díva. Úgy érzem hogy ez valami isteni büntetés amiért úgy megörültem egy nála sokkal fiatalabb nőnek, aki akkor még nézett is ki valahogy, plusz a fiatalsága de most...a kutyának sem kell...A válàsunk utàn kb.1 év óta verem a fejem a falba. A mostani feleségemmel szégyellek mutatkozni , az exemre meg ha ránézek és tudom hogy az enyém volt, hát hadd ne mindjam milyen érzés.Szìves örömest otthagynám érte ez a rondasàgot. Ráadásul mostanában látok vele valami fiatalabb fickót, de nem tudom a pasija-e. Mivel próbálkozzak be nála ha nem is köszön ha összefutunk?

2016. júl. 21. 10:30
1 2 3 4 5
 21/49 anonim ***** válasza:
Ez kb olyan h sokat akarva szarka de nem bírja a f@rk@ :D amugy viccet fèlretève edd meg amit főztèl!! Nagyon önző vagy most megkaptad a magadèt. Pofátlanság lenne a volt felesègednèl újra könyörögni hogy visszamehess hozzá ès ha van esze (remèlem van) tuti nem fogad vissza azt akkor majd 2 szèk közül a pad alá esel..
2016. júl. 21. 13:04
 22/49 anonim ***** válasza:
100%
Undorító vagy...
2016. júl. 21. 13:34
 23/49 anonim ***** válasza:
100%

Ez az egész egy kamu.

Egyrészt nem hiteles az előadásmód, és amikor meg van gyanúsítva, akkor jön a tipikus "bár csak kamu lenne" dumával.

28 éves korára rettenetes megcsúnyult(4 év alatt)- nagyon kamu szag

haját levágatta a füléig -28 évesen egy nőre nem jellemző a fülig érő frizura, milyen lett, bilihajú?:D

-otthagynám érte ezt a rondaságot- nincs benne átélés, ilyet nem mondunk arra aki 2 gyereket szült

Meg van még pár fail, de most fáradt vagyok mindegyiket kivesézni.

Legközelebb hitelesebbet báttya!

2016. júl. 21. 13:36
 24/49 anonim ***** válasza:
Ha nem kamu, akkor egy féreg vagy. Nulla energiát fordítasz a kapcsolatba. Annak a csinos nőnek aki több gyerek mellett is fullosan néz ki, talán ne. ekkora barom a férje.
2016. júl. 21. 13:39
 25/49 anonim ***** válasza:
50%
Azert azt ne tevesszuk szem elol, hogy az ilyen elhagyott felesegek erdekes modon a valas utan feltudjak turbozni magukat, de amig a ferjevel volt addig elvolt a tulsulyaval... Ugyhogy ezeknek az elvalt ferjeknek nincs mit sajnalniuk, mert mellettuk ugyanugy maradt volna a feleseguk.
2016. júl. 21. 13:42
 26/49 anonim ***** válasza:
100%

Úgy látom kár volt írnunk ide, de én folytatom még ha le is kell alacsonyodnom a szintedre.

Ilyen ember minek csinál gyereket?? Ha így állsz a jelenlegi társadhoz, neked nem is fog megváltozni! Kölcsönös inspiráció szükséges egy boldog, kiegyensúlyozott kapcsolathoz! Melletted 4 év alatt én is megráncosodnék...sőt mivel stresszevő vagyok, még terhesség nélkül is meghíznék... nyilván várandóság előtt, míg szép alakja volt a feleségednek, kellett neked, de amint nőtt a pocakja, már nem tetszett... igazi minta férfi és apa!

Javaslom, hogy keresd meg az agyadat, ne az exnejed!

2016. júl. 21. 13:50
 27/49 anonim ***** válasza:
100%

Az az undorító az egészben, hogy ő kifogásolja a nő megöregedését, miközben ő is ugyanúgy öregszik.

Olyan vagy mint egy kisgyerek, férfire még csak hírből sem hasonlítasz.

Ami szép és jó azt készen akarom, ha elromlik az új, akkor inkább vissza a régit.

Úgy beszélsz a feleségedről mint egy használati eszközről.

Elkapott, elnyűtt, már nem kell.

Mert te egyébként hogy nézel ki?

Szerintem a feleséged is találna rajtad nem is kevés kivetnivalót!

Sőt kiderülne, hogy lényegében te vagy az undorító és igénytelen és nem ő!

2016. júl. 21. 13:52
 28/49 anonim ***** válasza:
Idiota :D
2016. júl. 21. 14:50
 29/49 A kérdező kommentje:
Jobban örülnék tanácsoknak, hogy hogyan, mivel környékezzem meg az exnejem,milyen indokkal keressem meg...Mert nyilván az nem fog működni hogy Szia összejövünk?. Lassan kellene visszaédesgetni.
2016. júl. 21. 17:07
 30/49 anonim ***** válasza:
HAGYD ŐT BÉKÉN!Semmi szüksége egy ilyen gerinctelen féregre,mint amilyen TE vagy! Mit gondolsz ő epekedve vár téged? Egy fenét! De próbáld csak még, remélem jól felpofoz.
2016. júl. 22. 06:22
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!