Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem az exemnél, miután megcsaltam és elhagytam egy fiatalabb nőért?
Azt hittem jó üzletet csináltam amikor a 36 éves feleségemet lecseréltem egy 24 évesre, de nem . Már 4 éve együtt vagyunk, született két gyerekünk, de ő 28 éves korára rettenetesen megcsúnyult.Meghízott, nem ad magára. A haját levágatta a fűlèig, a körmei letöredezve, a bőre ráncosodik ! Elnyűtt mackónadrágokban jár, a szex is borzalmas, kitágult, és max. 2 hetente egy. Folyton veszekedünk, ilyenkor káromkodik is mint egy kocsis.
Ellenben az exfeleségem vékony, sportos , mindig ápoltan, csinos ruhákban, szoknyában, tűsarkúban látom, 2-3 havonta új frizurában. Bomlanak is utána a férfiak. 40 èves lesz augusztusban, de a mostani feleségem úgy néz ki mellette mintha az anyja lenne.Addig is gyönyörű volt míg együtt voltunk, de most olyan mint egy díva. Úgy érzem hogy ez valami isteni büntetés amiért úgy megörültem egy nála sokkal fiatalabb nőnek, aki akkor még nézett is ki valahogy, plusz a fiatalsága de most...a kutyának sem kell...A válàsunk utàn kb.1 év óta verem a fejem a falba. A mostani feleségemmel szégyellek mutatkozni , az exemre meg ha ránézek és tudom hogy az enyém volt, hát hadd ne mindjam milyen érzés.Szìves örömest otthagynám érte ez a rondasàgot. Ráadásul mostanában látok vele valami fiatalabb fickót, de nem tudom a pasija-e. Mivel próbálkozzak be nála ha nem is köszön ha összefutunk?
Kedves Kérdező! A feleséged szült 2 gyereket, gondolom otthon van velük, nem dolgozik, ezzel szemben te... Könyörgöm, azért lett az asszony ilyen igénytelen, mert elhanyagoltad! Tudod, az, hogy az ember megszépüljön, PÉNZBE kerül. Miért nem adtál neki pénzt, hogy manikűröshöz, kozmetikushoz, fodrászhoz járjon+vegyen magának ruhákat, amik jól állnak neki?! Esetleg tanácsot adni neki, milyen gyakorlatokat végezzen ahhoz, hogy lefogyjon? Ja, mert egy nőnek nem az a dolga, hogy eljárogasson otthonról, hanem: főzzön, mosson, takarítson(szóval vezesse a háztartást), és foglalkozzon a gyerekekkel. Komolyan mondom, mintha csak a volt férjemet hallanám! Tudod, én 36 éves vagyok, de amikor házasságban éltem, nagyon igénytelen voltam. 26 évesen eljöttem onnan, persze a gyerekkel együtt, mert az utóbbi események ébresztettek rá, hogy ez így nem jó nekem! Amióta itthon lakunk, járok kozmetikushoz, fodrászhoz, és mellesleg van egy 27 éves barátom, aki dicsér, hogy "csinos vagyok". Szóval én is azért néztem ki ilyen csúnyán 10 éve, mert nem adtam magamra. Hogy miért nem? Mert a kedves férjemet nem érdekelte, hogy nézek ki! Ha ő ennyire igénytelen, akkor már legyek én is az! Pfúj.
Szóval az a tanácsom, hogy nézz szét az ismerőseid, rokonaid között, hátha van köztük kozmetikus, fodrász, vagy műkörmös. Kérd meg őket, hogy hozzák rendbe az asszonyt. Ja és javaslom, hogy keress egy fintesz edzőt is!
Erről beszéltem! Megcsaltad a feleségedet, fogd már fel végre!!! Elhagytad egy fiatalabb nőért, az Isten áldjon már meg! Egyszer már leírtam, milyen lépéseket tegyél meg, hogy a jelenlegi párod megszépüljön, ne várd, hogy még egyszer leírjam! Ugye addig jó volt a csaj, amíg szép volt, de 2 gyerek után megcsúnyult és most már nem kell!? Még egyszer mondom, én 25 évesen szültem egy gyereket, de én nem a szülés után rondultam így el, hanem azért, mert nem adtam magamra. Ha most visszamennék abba az időbe, biztos erőszakosabb lettem volna.
Na de bocs az OFFért, még egyszer mondom, hagyd békén az exedet. Inkább a jelenlegi kapcsolatodat javítsd meg!
Remélem, azt nem vártad, hogy majd egyszer valaki azt fogja írni, hogy "kitartás, majd csak vissza fog jönni"?! Mert nem fog.
"...látok vele valami fiatalabb fickót, de nem tudom, a pasija-e."
Ne haragudj, de ehhez neked semmi közöd. Elhagytad, ő pedig tovább lépett. Fogd végre föl: nem kellesz neki!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!