Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lehet esélyem az exemnél, miután megcsaltam és elhagytam egy fiatalabb nőért?
Azt hittem jó üzletet csináltam amikor a 36 éves feleségemet lecseréltem egy 24 évesre, de nem . Már 4 éve együtt vagyunk, született két gyerekünk, de ő 28 éves korára rettenetesen megcsúnyult.Meghízott, nem ad magára. A haját levágatta a fűlèig, a körmei letöredezve, a bőre ráncosodik ! Elnyűtt mackónadrágokban jár, a szex is borzalmas, kitágult, és max. 2 hetente egy. Folyton veszekedünk, ilyenkor káromkodik is mint egy kocsis.
Ellenben az exfeleségem vékony, sportos , mindig ápoltan, csinos ruhákban, szoknyában, tűsarkúban látom, 2-3 havonta új frizurában. Bomlanak is utána a férfiak. 40 èves lesz augusztusban, de a mostani feleségem úgy néz ki mellette mintha az anyja lenne.Addig is gyönyörű volt míg együtt voltunk, de most olyan mint egy díva. Úgy érzem hogy ez valami isteni büntetés amiért úgy megörültem egy nála sokkal fiatalabb nőnek, aki akkor még nézett is ki valahogy, plusz a fiatalsága de most...a kutyának sem kell...A válàsunk utàn kb.1 év óta verem a fejem a falba. A mostani feleségemmel szégyellek mutatkozni , az exemre meg ha ránézek és tudom hogy az enyém volt, hát hadd ne mindjam milyen érzés.Szìves örömest otthagynám érte ez a rondasàgot. Ráadásul mostanában látok vele valami fiatalabb fickót, de nem tudom a pasija-e. Mivel próbálkozzak be nála ha nem is köszön ha összefutunk?
Arra se méltat, hogy köszönjön neked... Szerintem most ő is szégyelli, ha rád néz, hogy valaha köze volt egy ilyen vén fa.szhoz, azért van fiatalabb pasija.
Három lehetőséged van.
1.
A mostani csajod ne csodáld, ha nem olyan, mint négy éve, az idő felében terhes volt, ami azért nyomot hagy. Senki se tiltja meg neked, hogy ne fizesd be fodrászhoz, körmöshöz, nyugodtan vehetsz neki kondi bérletet, és új ruhákat. Addig te elleszel otthon a két gyerekkel. Cserébe kapsz egy nőt, aki csinosabb, nyugodtabb, akinek több energiája marad szexelni.
Tetszik tudni, a jó külső pénzt és energiát igényel, még egy 28 éves nőtől is...
Ha nagyon fel akarod turbózni, a plasztikára is áldozhatsz, akkor tényleg csak a pénz szab határt az elképzeléseknek.
2. Keresel egy fiatalabb macát, aki feszes, rugalmas, és szétszed az ágyban. Esetleg egy érett nőt, egy dívát, aki nem a volt feleséged.
Ebben az esetben sem árt mélyen a zsebedbe nyúlni, és ruhára, cipőre, fodrászra és konditeremre költeni: magadnak. Mert azért te se lehetsz már egy fiatal bika, rajtad is nyomot hagy az idő, a gravitáció, és a kemény élet...
Ebben az esetben azt is vedd tudomásul, hogy fiatalabb csajnak csak akkor kellesz, ha pénzed IS van, mert helyes fiút a húszévesek közt is fog találni. Ha ennyivel beéri, akkor nem téged választ. Szóval kell neki ékszer, wellness, kirándulások, éttermek, drága ruhák, és a többi. Egyébként egy ápolt, jól szituált 35+ nőnek is, mert azt se a szél fújta össze, hogy ő úgy nézzen ki, ahogy. Ja, és szintén sorban állnak nála a fiatal bikák.
Erős a verseny...
És ugye ha lelécelsz, akkor kalkuláld be, hogy két kisgyerekre a fizetésed 40%-a a gyerektartás, persze ha fél millát keresel, azért már akár olyan 120 körül is megúszhatod.
A maradék gondolom elég lesz erre az életszínvonalra?
3.
Fogod magad, összecsomagolsz, és otthagyod a mostani csajodat, fizeted a 40% gyerektartást, és élsz egyedül, de viszonylagos nyugalomban. És nem várod meg, hogy a fiatalabb nőd dolgozni kezd, tud költeni magára, kivirágzik, és kivág mint macskát, egy (nálad) fiatalabb pasiért.
1. Ha nem tetszik a haja, miért nem mondod neki? Én mindig adok a párom véleményére hajvágás előtt.
2. Itthon én is melegítőben vagyok, párom is. Ha megyünk valahová természetesen rendesen felöltözünk. Mozduljatok ki, többet fogod látni csinos ruhákban!
Vagy lehet, hogy nincs olyan ruhája, amit fel tudna venni, mert ugye meghízott az utóbbi időben, vagy egyszerűen csak tönkrementek. Az anyák a pénzt mindig inkább a gyerekeire költik... otthonra vegyél neki új melegítőket (én biztos örülnék ennek is), vagy vidd el vásárolni és türelmesen várd ki, míg felpróbál pár ruhát, adj neki tanácsot, hogy melyik áll neki jobban...
3. Ha ennyire zavar a túlsúlya, akkor mozogjatok közösen. Járjatok el sétálni a gyerekekkel, menjetek kirándulni. Változtasd meg a nasi mennyiségét otthon... mondjuk redukáld 0-ra! Pár kilótól mindketten megszabadultok és a gyerekeket is jóra nevelitek. Támogasd őt a folyamatban végig!
4. Nem tudom, hogy mi a szex szokásaitok, de sokat olvastam a témában és a nőknek sokszor azért nincs kedvük, mert egyszerűen fáj nekik. Ahhoz, hogy élvezzék, kell előjáték, amit a férfiak sokszor kihagynak, csak durr bele módon akarják. Kérdezd meg, hogy mire vágyik, nőknek is vannak igényeik!
Üljetek le megbeszélni, ne veszekedjetek! Semmi értelme felemelni a hangot, csak elfajulnak a dolgok és nem lesztek előrébb. A gyerekekre is gondoljatok és próbáljátok megoldani ezeket a problémákat.
Ja meg még valami! Ne sóvárogj az exért, ő sem teszi valószínűleg ezt. Sőt, tuti nem! Zárd le, elhagytad őt! Már van egy családod, a ti feladatotok, hogy milyen példát mutattok a csemetéknek. Sok ismerősöm lelki sérült lett felnőtt korára a szülei miatt (sok veszekedés, válás miatt). Ugye ezt te sem szeretnéd? Bár nekem úgy tűnik, hogy téged ez nem érdekel, nem akarod már megmenteni ezt a kapcsolatot... Na mindegy, ennyi a véleményem és tanácsom, a többi a te döntésed lesz.
21/L (Mi is 4 éve vagyunk együtt, együtt is élünk mielőtt valaki belém kötne, hogy fiatal vagyok és nincs tapasztalatom ebben.)
Menj el a ket gyerekkel valahova es fizesd be ket hetre az asszonyt wellnessre.Meglepodnel mennyire kisimulna.
Az ex eli vilagat mert csak magara kell gondolnia.Neked csaladod van es mar nem tetszik a felallas amit TE valasztottal.Kutya kotelesseged segiteni a lestrapalt nejednek h ujra no lehessen,akkor helyre jon majd minden.
Kicsit gondolj már bele az exed helyzetébe!
TE csaltad meg, TE hagytad ott.
Neki most kisebb rajongótábora lehet, de egy fiatalabb szeretője biztosan van. És ne vegyél rá mérget, hogy eddig nem volt senki, csak vele már komoly annyira a dolog, hogy együtt is mutatkoznak.
Bolond lenne a fiatal pasiját lecserélni rád, főleg úgy, hogy te innentől gyerektartást is fizetsz a tévedésed után, és az elmúlt négy évben te se lettél fiatalabb...
Akkor lenne bolond, ha visszafogadna.
Tudod, én is szeretnék nyerni a lottón, meg frankón el tudnám költeni, de tisztában vagyok vele, hogy hiába veszek minden héten, erre nincs sok esélyem.
Kb. ez a helyzet nálad is... Egy kérdést megér, legalább elismered neki is, hogy hibáztál, és bánod az egészet, ami alapvetően egy férfias, őszinte és szimpatikus megnyilvánulás. De készülj fel rá, hogy kárörömön kívül semmit se fog érezni, és elküld a búsba.
Elöször is vehetne új ruhákat, lehetne igényesebb de nem akar. Kár pazarolni az időt rá, meg rajta nem is segítene már.
Másodszor rájöttem hogy kétféle nő van.Az egyik fajta olyan mint a jó bor, a korrar csak érik.Ilyen az exem.Ő most, a 40-es éveiben lesz a csúcson, és az ő fajtája az aki még 60 èvesen is kívánatos.
A másik fajta a mostani feleségem.Belőle lesznek 30 felett az elhìzott háziasszonyok. Ő már a 20-as éveiben elkezdett csúnyulni, ráncosodni, van fogalmatok róla hogy milyen banya lesz belőle pl.36 éves korára ?? A 40es éveiben meg szörny lesz.
Erre a tényre való tekintettel nem is akarom megpróbálni karban tartani. 30 éves kora fölött úgyis menthetetlenül megöregszik, akkor minek törjem magam? Inkább visszamennék az exnejemhez és akkor még 10-20 év múlva is egy csinos, szexi , dekoratív nő mellett lehetek. Ja és ismerek olyan csinos nőt akiknek nem 2 hanem 3 gyereke van, szóval ez nem mentség semmire.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!