Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megcsaltam a páromat. Adjak még egy esélyt a kapcsolatunknak? (többi lent)
19 éves vagyok,a párom 25,2 és fél éve vagyunk együtt.Ezt az időt távkapcsolatba töltöttük,mivel ő külföldön dolgozik,4 hetenként jár haza.Mindig is remek volt a kapcsolatunk,alig vitáztunk,jól megértettük egymást,a szex is remekül működött.Az utóbbi időben azonban megelégeltem a várakozást,és találkozgatni kezdtem egy olyan fiúval,aki már több,mint egy éve küzd értem,és azért,hogy találkozhassunk.
Találkoztunk is párszor,de csóknál több nem történt.Én kezdek többet érezni iránta,és úgy érzem,hogy ő is irántam.
A páromnak mondtam,hogy szakítani szeretnék,mert elegem lett és már nem érzek úgy iránta.Azt nem tudtam bevallani neki,amit tettem.Felajánlotta,hogy ha hazajön,adjunk még egy esélyt a kapcsolatunknak.Belementem,de nem látok rá sok esélyt.Megér egy próbát,vagy hagyjam el,mielőtt még több fájdalmat okozunk egymásnak?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!