Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vége lesz így a kapcsolatunknak ha alig találkozunk, és most már szex se lesz egy ideig?
Új munkahelye lett barátomnak, és folyton dolgozik,egy héten látom vagy kétszer 2-4 órára. Én már mondtam neki, hogy ez így nem jó, de nem tud mit tenni, és nem is próbálja magát megeröltetni, hogy ez jobb legyen. Ja amúgy, itt lakik tőlem 5 percre gyalog. AMíg nem jött be ez az uj munkája, addig azért találkoztunk heti háromszor,meg ott aludtam nála stb..de mostmár semmi ilyesmi. Én amúgy már el hidegültem tőle, pedig ez csak olyan 3 hete van így. Amikor találkozunk úgy érzem, nincs semmi mondanivalóm számára, csak csendbe hallagatom amit ő mesél, de gyakran nem is válaszolok neki. Szexuális életünk is romokba hever, régen csináltuk egy találkozó alkalmával vagy 3-4-szer,most meg már kb. két hete nem is szexeltünk. Most meg egy jó darabig (2-3) hónap nem is fogunk tudni, mert nekem nőgyógyászati problémám akadt. Ja és még csak fél éve vagyunk együtt. Mi a megoldás ?
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!