Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátommal 1 év után sem volt szex. Mi tévők lennétek e helyemben? (többi lent).
Na szóval 1 éve vagyunk együtt. Volt pár hét szünet egy fél év után, mert nagyon összebalhéztunk. Mivel szerettük egymást kibékültünk, de így fél év után megint kezdenek visszatérni a problémás dolgok. Szeretem, de néha olyan, mint ha csak tesók lennénk...
Nekem volt előtte egy barátom, akivel le is feküdtem. Amikor megtudta tőlem ezt a mostani a barátom. Eléggé összetört, de basszus ez az élet rendje nem várhatunk örökké... Emiatt ő parázik, hogy nem lesz vele jó, emiatt meg sem történt soha. Próbáltam vele beszélni, de semmi... Néha eszembe jut a szakítás csak annyira megszoktam már..
Egy 18 éves lány és fiú
nézd ez egy töketlen valaki
gondold át az egészet
azért mert megszoktad,nem kellene így élned.....semmi értelme...
Hüle szüzike.
Vágd gerincre a marháját, azt fejd meg azt a kígyót!
"Néha eszembe jut a szakítás csak annyira megszoktam már.."
Pont ilyen a szerelem.
Ja, mégsem.
Vagy fél a szextől,hogy nem teljesít kellőképpen,vagy a kukit jobban szereti.
Ugorj rá!Ha hetero és szeret be kell adnia a derekát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!