Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lefeküdtem egy nagyon jó barátommal. Működhet a barátság továbbra is?
Márhogy párkapcoslati szinezet nélkül? Háááát...:D:D:D:D
Hogy gondolod??:)
ő azt mondta, h azt szeretné, h jól érezzem magam. és ne legyen ebből sértődés.
én meg azt mondtam, h csajozzon nyugodtan. nem zavar.
de tényleg nem is zavar.
csak inkább annyi, h kívánom, és ha találkozunk rögtön feláll neki. én tapasztalatlanabb vagyok. Szex után is sokat beszélgetünk, mindenféléről... nem kettőnkről, meg sokat nevetünk.
azt mondta, h ha valakivel lefeküdt, de nem akart komolyat az mindig megszakadt. most inkább azt érzi, h nem akarja, h vége legyen a barátságunknak, és az extra is megmaradjon.
Ne csak azt nézd, hogy neki mi a jó (szavai szerint)!
Hanem hogy Te mit szeretnél! És fejezd azt ki neki!
Ha szexualis kapcsolat tortent (ha csak csok is), sohasem lesz mar a barati kapcsolat mar ugyanolyan mint azelott.
Tapaszalat.
volt egy "pasim". idézőjeles, 14 voltam talán, hülye p*csa. csók volt a legtöbb köztünk hálistennek, aztán 1-2 év múlva legjobb barátok lettünk. vagyis azt hittem. ez persze nem igaz, ő mindig sokkal többet akart tőlem.
nos a ti helyzetetek is ilyen, csak komolyabb téren. úgy értem, soha nem lesz köztetek már olyan barátság, mint ez előtt. az egyik fél mindig többet akar.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!