Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk, Lányok vagy akárki aki járt már hasonló cipőben? Lefeküdtem a legjobb barátommal. Mit tegyek? (többi lent)
Már egy éve vagyunk osztálytársak a sráccal,de csak pár hónapja lettünk jóba amikor egy tanulmányi utazáson együtt vettünk részt.Már akkor vibrált köztünk a levegő de tudtuk hogy ez nem lehet több barátságnál mivel osztálytársak vagyunk és nem mellesleg egy barátnőmnek az exe.Nagyon jóba lettünk, mindent megosztottunk egymással, minden nap írt nekem, keresett szóval tényleg az az igazi több mint barátság helyzet alakult ki.Pár hete felmerült közöttünk hogy mi lenne ha belevágnánk egy barátság extrákkal kapcsolatba minden kötöttség nélkül.Nem sokra rá meg is történt a dolog, nekem ő volt az első,én is neki.Megbeszéltük hogy nem változik ettől köztünk semmi minden marad a régi mert nem akarjuk elveszíteni a másikat.Közben ő találkozgatott egy másik lánnyal is de vele nem lett egyenlőre semmi,de köztünk viszont valami megváltozott,érzem.Furcsán viselkedik a társaságomban mintha már nem érdekelném vagy zavarban lenne, nem ír,nem keres sulin kívül pedig én teljesen normálisan kezelem a helyzetet.Mi változhatott benne?Nem értem, de nagyon hiányzik és rossz így.
18/L
Gerincnövesztés, ez legyen az elkövetkezendő 10 éves terved fő célpontja.
Érdekes, hogy vannak emberek, akiknél mikor az exbarátnő pasija próbált kikezdeni, tudtak nemet mondani, és elzavarni a jófenébe a tagot. Ezt a blamát.Ugye kedves?
Hááát látom nem vagyunk egyformák-és milyen jó hogy nem vagyunk egyformák:D Ezért van egyikünknek gerince a másikunknek meg csak egy csökevény.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!