Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nagy a baj? A barátommal először akartunk lefeküdni, de mindig lekókadt neki.
Hát.. férfiként írom ezt, ennél nagyobb baromságot még életemben nem hallottam - és már elég régóta olvasgatom a gyk s hozzászólásokat\kérdéseket!
Haaat ez ciki, tulajdonkeppen probaltal kezdeni valamit a helyzettel?
Mert azt nehezen kepzelem el, h melozolaz ugyon tobbszor is aztan semmi eredmeny.
Olyan mondjuk van, h rossz napja volt a sracnak
De nem lepne meg az sem ha gondja lenne a cerkaval.
Mindegyik esetben van megoldas.
Egyáltalán nem ciki! Nagyon sok férfinak van gondja az első alkalommal! Legyél türelmes és megértő, még akkor is, ha a következő sem sikerül! Néhány próbálkozás után át lehet rajta lendülni.
(A "jelenség" neve egyébként: nászéjszaka-impotencia, sok férfi szenved tőle.)
Nem csak egy próbálkozási lehetőségetek van, nyugi. Hova siettek?
Hány órát csókolóztok egy héten?
Voltam ilyen helyzetben. Szerelem nélkül lazán ment a dolog, viszont az első komoly lánynál nem jött össze. Az ok, hogy nagyon jól akarunk teljesíteni.
Erre rátett egy lapáttal, hogy több esélyem nem is volt. Azóta minden lánnyal nehéz volt az első pár alkalom.
Azóta van egy 5 éves kapcsolatom, a kezdeti nehézségek óta minden rendben, ahogy eszembe jut a szex, már készen is állok a bevetésre.
A múltat sosem fogom elfelejteni, az első felsülés után kiverni sem tudtam.
Fölöslegesen gyurmázod most neki, agyilag kell rendbehozni. Nyugtasd meg, utána menni fog ;)
Voltam ilyen szituációban . 1. alkalommal nem jött össze a dolog , 2.jára oldottabb voltam de akkor se voltam teljesen harci állapotban , ezért barátnőm orálisan elégített ki és ezután megszűnt minden próbléma és feszültség.
3.jára már ment minden a rendjén és alig lehetett leállítani :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!