Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég óta vagyok együtt a barátommal, mégsem akar lefeküdni velem. Mit lehetne tenni?
A kérdést nem akartam a Szerelem, szex témakörbe írni, mert ott csak unatkozó tinik vannak általában.
Szóval a helyzet az, hogy pár hónapja vagyok együtt a barátommal, szex mégsem nagyon volt még köztünk. Szoktam nála aludni és ő is nálam, mégsincs szex, petting néha igen, de az sem mindig.
Kérdeztem már tőle, hogy miért nem akar, de csak annyit mondott, hogy nem nagyon szereti a szexet.
Én viszont szeretném nagyon, szerintetek mit lehetne tenni?
Ő 34, én 29 éves vagyok.
a szex nem a legfontosabb egy kapcsolatban, de az egyik legmeghatározóbb dolog.
Ha neki ilyen kicsi az étvágya, akkor döntsd el, hogy kell-e neked így is.
Pedig az a kategoria, direkt az a neve is, ne ezt a kat.-ot hànyd össze légyszives!
Megkaptad a vàlaszt, nem szereti a szexet, vagy elfogadod vagy lelépsz, felnött nö vagy, nem tini!
Szexuális étvágy közti különbségre nem gondolnék ha néhány hónapja vagytok együtt és még sosem feküdtetek le egymással. Ennyire "étvágytalan" egy pasi sem lehet... (hogy néhány hónapig egyszer se kelljen neki).
Ha tinik lennétek, azt mondanám, hogy még szűz és fél úgy együtt lenni veled. Mit tudsz az eddigi kapcsolatairól? Voltak még neki barátnői? Talán egyszer valamelyik csajjal nem jött neki össze, azóta komplexusos maradt... Vagy gyerekkorában molesztálták. Valami oka van, az biztos. Ha tényleg szereted és hosszabb távra terveznél vele, akkor adj neki időt, hogy megnyíljon.
Szerintem nem szed gyógyszert.
Meg nem hiszem, hogy van nemi betegsége, mert egyszer már szexeltünk, és akkor az se lett volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!