Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nemrég óta vagyok együtt a barátommal, mégsem akar lefeküdni velem. Mit lehetne tenni?
A kérdést nem akartam a Szerelem, szex témakörbe írni, mert ott csak unatkozó tinik vannak általában.
Szóval a helyzet az, hogy pár hónapja vagyok együtt a barátommal, szex mégsem nagyon volt még köztünk. Szoktam nála aludni és ő is nálam, mégsincs szex, petting néha igen, de az sem mindig.
Kérdeztem már tőle, hogy miért nem akar, de csak annyit mondott, hogy nem nagyon szereti a szexet.
Én viszont szeretném nagyon, szerintetek mit lehetne tenni?
Ő 34, én 29 éves vagyok.
34 éves??? itt komoly lelki problémák lehetnek a háttérben...én nagyon igénylem a szexet, és engem nagyon agagsztana...szerintem mindenképp próbáld megbeszélni vele, nem tudom hogy várja el h ne szexeljetek vagy ritkán..ez nem normális!!!!!!!!!!!!!!!
27N
Bakker az előttem szólónak válaszonlék először! Fél kezemet oda adnám ha ilyen barátnőm lenne aki igényli a szexet :) Sajnos általában nem annyira fontos dolog ez a nőknek mint a férfiaknak.
Nos a kérdésre válaszolva, én megkeresném (ha lehet) a régi csajait hátha okosabb leszel. Lehetséges hogy valami rossz múltbeli esemény miatt lett ilyen? Börtön esetleg, vagy nemi erőszak? Sajnos ilyen is előfordulhat. Teljesen heteró a barátod, nem lehet hogy más is érdekli?
Dehogy volt börtönben.. És heteró, az is biztos.
Az előző barátnőiről meg nem tudok semmit, sajnos nem tudom őket megkeresni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!