Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nemrég óta vagyok együtt a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nemrég óta vagyok együtt a barátommal, mégsem akar lefeküdni velem. Mit lehetne tenni?

Figyelt kérdés

A kérdést nem akartam a Szerelem, szex témakörbe írni, mert ott csak unatkozó tinik vannak általában.

Szóval a helyzet az, hogy pár hónapja vagyok együtt a barátommal, szex mégsem nagyon volt még köztünk. Szoktam nála aludni és ő is nálam, mégsincs szex, petting néha igen, de az sem mindig.

Kérdeztem már tőle, hogy miért nem akar, de csak annyit mondott, hogy nem nagyon szereti a szexet.

Én viszont szeretném nagyon, szerintetek mit lehetne tenni?

Ő 34, én 29 éves vagyok.

2015. jan. 18. 16:34
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

34 éves??? itt komoly lelki problémák lehetnek a háttérben...én nagyon igénylem a szexet, és engem nagyon agagsztana...szerintem mindenképp próbáld megbeszélni vele, nem tudom hogy várja el h ne szexeljetek vagy ritkán..ez nem normális!!!!!!!!!!!!!!!

27N

2015. jan. 18. 17:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Bakker az előttem szólónak válaszonlék először! Fél kezemet oda adnám ha ilyen barátnőm lenne aki igényli a szexet :) Sajnos általában nem annyira fontos dolog ez a nőknek mint a férfiaknak.

Nos a kérdésre válaszolva, én megkeresném (ha lehet) a régi csajait hátha okosabb leszel. Lehetséges hogy valami rossz múltbeli esemény miatt lett ilyen? Börtön esetleg, vagy nemi erőszak? Sajnos ilyen is előfordulhat. Teljesen heteró a barátod, nem lehet hogy más is érdekli?

2015. jan. 18. 17:29
 13/14 A kérdező kommentje:

Dehogy volt börtönben.. És heteró, az is biztos.

Az előző barátnőiről meg nem tudok semmit, sajnos nem tudom őket megkeresni..

2015. jan. 18. 17:36
 14/14 anonim ***** válasza:
Nem szoktatok szexről beszélni, de most itt az ideje hogy ezen változtassatok, üljetek le és beszéljétek meg a problémát. Mond meg, hogy te kívánod, és többre vágysz, és ez így nem lesz jó hosszú távon, mondja el mi a problémája ő nem kíván téged vagy mi a baj?
2015. jan. 18. 19:08
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!