Férfiak, Apák véleménye érdekelne.4 éve vagyunk együtt a párommal. Szétköltöztünk egy hete. Mi a megoldás? Mást is nyomaszt olyan szinten a munka, az anyagi dolgok, hogy már szexet se akar?
Sok férfi esetén a pszichés nyomás lecsapja a libidót.
A férjemnél 3 éve, minden vizsgaidőszak így megy. Eleinte még aggódott, hogy impotens lett, aztán kiderült, hogy ahogy az utolsó vizsga eredménye megjött, varázsütésre visszaállt minden.
Szóval létezik ez a típus, akinél a stressz elnyomja a libidót.
Létezik. Az én férjemmel is ez volt évekig, nehéz éveken vagyunk túl, és még most se teljesen ok minden, de azért már jobb! :)
Pont lejárt a gyed-em, mikor úgy nézett ki, őt is kirakják az állásából, ahol már évek óta dolgozik. Szóval gyes + munkanélküli járadék + családi pótlék... nagyon nyomasztó volt belegondolni is, igaz, azért volt (van) némi tartalékunk, de hát ahhoz ténlyeg csak vész esetén akarunk nyulni. Rányomta a családi életünkre a bélyeget rendesen az idegeskedés. Megértem a párodat, én az enyémmel anno sokat beszélgettem erről. Nagyon zavarta, h nem tud a családjának "mindent megadni", hiába nem vártam el tőle ezt! Igy vannak kódolva.
Kérdező, teljesen simán lehet az oka, és ha ez számodra megalázó, akkor bizony a probléma a te elvárásaiddal van, amiben azt hiszed, hogy a férfi egy szexgép, ergo ha nem akarja, akkor nyilván veled van a baj, te nem vagy elég vonzó, nőies... holott a fenéket, kérlek...
Talán át kellene gondolni, hogy hogyan tudná a gondok egy részét leadni, elmenni kettesben pihenni, kikapcsolódni, némi környezetváltozás, és a gondok megoldódnának.
Pár fontos dolgot nem irtál.
Te dolgozol vagy csak otthon vagy a gyerekkel? A férjed mennyit dolgozik naponta (hány óra)?
MEnnyi a havi kiadásotok es a jövedelem közötti külöbség? Van hiteletek? Várható, hogy sikerül egyenesbejönni, vagy elég kilátástalan a helyzet?
Ugyanis ha csak egy kereset van, és abból maximum nullára jöttök ki, akkor a férjednek annyiban igaza van, hogy ez igy lurti, ha vele bármi is lenne - akárcsak pár hétre megbetegszik, akkor minden borul.
Ha viszont ennyire stressz alatt áll, akkor érthetö, hogy nincs kedve semmihez, amikor letudja a napi hajtást, utána csak összeesik és alszik.
Ennek semmi köze hozzád, és ha erölködsz - szexi fehérnemü, gyertyafényes vacsora - az inkább csak idegesiti, mert MÉG egy MUNKÁT kellene teljesitenie, amihet már semmi ereje sincs.
Sokkal elöbb rendbejönnétek, ha egyrészt kettö kereset lenne, te ahol lehet, megpróbálnál spórolni, és melléállni, hogy kimásszatok a gödörböl. AMig nem jöttök valamennyire egyenesbe, addig nem igazán várhatod el töle, hogy a napi munka után még arra is legyen ereje/kedve, hogy TÉGED szórakoztasson.
EZ hasonló, mint a legtöbb nönék a szülés után, amikor éjjel-nappal 3 óránként szoptat, közben a házimunkákat csinálja és ha van egy szabad órája, akkor a egszivesebben állva elaludna - ilyenkor nekik sincs kedvük a férjet elcsábitani meg szextündért játszani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!