Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyszerre fekudtem le 2volt baratommal tegnap, es akarnak kovetkezo talit is. Mitcsinaljak?
Figyelt kérdés
Normalis emberek normalis valaszat varom2016. márc. 27. 09:39
1/9 anonim válasza:
Jó volt? Élvezted? Te akarsz következőt? Ha igen, akkor hajrá...
Ha nem, akkor mondd meg nekik, ennyi.
2/9 anonim válasza:
Egyszerre a kettővel vagy egymás után?
Ha egyszerre és jó volt, akkor hármast akarnak újra, és ha szeretnéd, akkor miert ne?
Ha viszont egymás után külön , és mindkettő akar találkozni... de ja jól értem akkor az első eset áll fent. Szerintem ez a csak szex kategória. Ha tényleg csak szex, mindenkinek, akkor hajrá
3/9 anonim válasza:
egyiket cseréld le rám inkább :)
4/9 anonim válasza:
Mindig reménykedek, hogy nincs már lejjebb...
5/9 anonim válasza:
Kérj érte 20 ezret, mint a többiek. ;)
6/9 Titusztitusz válasza:
Ha neked is jólesett a dolog, és élvezted, akkor miért ne lehetne folytatás???? De ha nem volt jó a "dupla szex", akkor mond meg az illetőknek, hogy egyszer kipróbáltátok, aztán a részedröl ennyi volt...
7/9 anonim válasza:
Miért adjak normális választ egy nem normálisnak....
9/9 anonim válasza:
Mindegy, de könyörgök, húzzatok gumit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!