Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem rá a sógornőmet is arra, hogy részese legyen a kapcsolatunknak?
Figyelt kérdés
Jegyben jàrok màna pàromal, de tetszik a jegyesem -baràtnöm tesoja is, szovala sogornöm, épugy vonzodok hozà testileg, lelkileg, mind a baràtnömhöz, (nem lecserélni akarom a pàrom! Meg nem féredugni akarok) hanem egy 3 as kapcsolatot! Pàrom benelenne! Tesojànak is bejövök, csak az illem -tàrsadalmi szokàsok, elitélések nagyon feszéjezik, viszatartjàk! Hogyan tudnàm a gàtlàsait feloldani? Esetleg valakinek van sikeres gyakorlati tapasztalata, ahol öszejöt a dolog? Elöre is köszi a segitséget.2013. jan. 23. 01:46
2/15 anonim válasza:
Nem vagy semmi fater, 2 nővel egyszerre?? De nagy király vagy, tudsz élni! ;)
4/15 A kérdező kommentje:
Pàrom belemenne!, cs annyi a kikötés h ne cseréljem le, de ezt nem is akarnàm! A nembir alvosnak meg annyi h nem ez a kérdésem, v arra vàlaszolj, v ne fogd a hejet!
2013. jan. 23. 02:17
6/15 anonim válasza:
szerintem is kamu. ha pedig nem, akkor jó ostoba, igénytelen tirpák lehet a barátnőd is, a tesója is, meg te is. megérdemlitek egymást.
8/15 anonim válasza:
Nem bántani kell. A fantázia és a kíváncsisága mozgatja.
Viszont ki tudja milyen erős a kapcsolatod a barátnőddel.
Itt most mindegy ki a másik nő.
Vannak kapcsolatok amik később ezt nem bírják ki. Csak gondold végig, mi lenne utána jön a barátnőd hogy itt egy srác. Szóval egymás előtt olyan dolgokat csinálnátok másokkal ami okozhat érzelmi gondokat. Ti tudjátok, ha összejön, akkor jó. Egyébként jó lehet.
9/15 A kérdező kommentje:
Na végre egy rendes vàlasz :-) ennek örülök, és köszi!
Amugy "értelmiségi osztàly "hoz tartozunk minda 3an, hamàn igy felhoztàtok .. anyi hogy én még nem fejeztem be az egyetemet csalàdi dolgok miatt, meg a sogornöm is tanul még, szoval nem értelmetlen "kisebségijek " vagyunk :-D
2013. jan. 23. 20:54
10/15 A kérdező kommentje:
Ami az utolso hozzàszolàst illeti, stabil a kapcsolatunk, talàn ezért is menne bele a pàrom, és nemkapot idegrohamot a féltékenységtöl mind sok nö tenné. Meg h a sjàt testvére igy màs neki mindha egy idegen lenne! Ugytartom a nemiségtöl erösebnek kell lenni egy kapcsolatnak!, mert ugye sok veszekedés foràsa a "biztos férekefél "dolog, na ijen nàlunk nincs! Meg hàt nincs becsapva senki, hisz mindenki, (mind3an) mindent tud :-) Szerintem hazudik az a pasi aki azt mondja h a gondolat se fordult, fordulna meg a fejében ijen esetben :-p annyi h én meg is akarom valositani ezt a vàgyat, nem pedig elfojtani mind sokan (az sem egézséges!) Szoval valami gyakortati tanàcs valakinek a kérdés megoldàsàhoz? :-)
2013. jan. 23. 21:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!